Zamyšlení BB nad dnešním světem

Málokdo dnes ví, co je, nebo byl, fenomén BB. Vy později narození, vězte, že se jedná o slavnou francouzskou herečku Brigitte Bardot, celým jménem Brigitte Anne-Marie Bardot. Tato dáma byla sexuálním symbolem 50. a 60. let 20. století. Tak praví Wikipedie.

Jaujau, pravím já. To DVACÁTÉ století mě docela vzalo. Sakra, dyk já sem tam prožil většinu života, spoustu malérů, ale taky srandy! Ale nelekejte se, nebudu vám tady vyprávět o pošetilé babičce, která kdysi svým úsměvem naivky nad úžasným poprsím dokázala akcelerovat tep mužských návštěvníků kin.

BB v titulu znamená Blogger Bažant. A jéje, už zase musím vysvětlovat. Bažant byla věc, sloužící k pohodlí a pobavení pana mazáka. Mazák, panečku, to byl NĚKDO! Ve vojenském munduru, v plné polní a samopalem na krku vysušil plížením bezpočet kaluží, polní lopatkou vykopal kubíky hlíny s kamením a odběhal kilometry v plynové masce. Ale to všechno jako bažant. To byla housenka, ze které se s příchodem nováčků vylíhlo Jeho Veličenstvo Mazák. Povšimněte si, prosím, té perspektivy: zprvu bažant, věc, ale pak NĚKDO.

Blogger Bažant nemusí posluhovat Jeho Veličenstvu Mazákovi,  nikdo ho nehoní po cvičáku. Naopak, má před sebou ten nádherný svět médií, do kterého vypustí nějaký svůj nápad, a pak už jen kouká na statistiku s počtem čtenářů a na stoupající karmu. Úžasný pocit. Pěkná šablona dodá jeho výtvoru profesionálního vzezření, má tam prostor pro svoji fotku, kterou se dívá do tváře svým čtenářům. A pak taky je tam třeba obrázek krásného auťáku, který na čtenáře bliká, nějak se otáčí a tropí tam různé zajímavé triky. Kdo chce, tak se na něj podívá, někdo se soustředí na text a autíčko prakticky nevnímá. Já jako častý brouzdal po netu už reklamu prakticky nevnímám.  Tedy až donedávna. Na svém vlastním výtvoru jsem uzřel velmi výrazné varování před asociální politikou ODS. Tak to tedy ne. To už se snad raději převléknu za kondom obra Koloděje a budu chodit po hypermarketu jako reklama na tento užitečný produkt gumárenského průmyslu.

Tak, po tomto článku opravdu nevím, jestli jsem si neodřízl perspektivu každého normálního bažanta, totiž stát se panem Mazákem.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Kužel | čtvrtek 11.3.2010 22:43 | karma článku: 7,57 | přečteno: 1233x
  • Další články autora

Karel Kužel

Asistovaná cesta do pekel

26.5.2024 v 15:24 | Karma: 6,94

Karel Kužel

Kapitalismus asistovaný

2.3.2024 v 9:43 | Karma: 12,29

Karel Kužel

Bůh experimentátor

14.1.2024 v 17:52 | Karma: 9,06

Karel Kužel

Postraš a panuj

11.12.2023 v 21:16 | Karma: 12,63

Karel Kužel

Tak jsme ve válce...

11.4.2023 v 18:00 | Karma: 16,84