Masturbační výzkum

Ačkoliv zprávy cíleně nesleduji, přesto se snažím zůstat v obraze. Za tímto účelem si čtu zprávy na internetu. Některé mě překvapí, ovšem většinu hned zapomenu. Zpovzdálí tak sleduji, čím národ žije.

Tak se stalo, že v záplavě informací jsem se bezmyšlenkovitě začetla do zprávy o jistém prováděném výzkumu. Přešla jsem to, jako všecko ostatní, ovšem ta zpráva se mi usadila v mozku. Vrátila se asi za dva dny a je stále tady.

Zmíněný výzkum se týkal masturbace. Uváděl, že přes 90% mužů a přes 80% žen masturbuje, dále to bylo rozděleno na single a na ty ve vztahu, byla tam i četnost, dále jaké praktiky národ preferuje a jaké jsou výsledné pocity.

No, rozumím tomu, že je léto, vlády jsou na dovolených, kromě utopivších se a různých požárů se nic moc neděje. Takže o čem tedy psát?

Napadlo mě, zda opravdu někdo takovýto výzkum provádí. Pokud ano, kdo to platí a pokud je i tohle dobře pořešeno, kdo se toho výzkumu účastní. Představuji si asi takový dotazník, kde by respondenti zaznamenávali čárky při každém aktu, poté popsali ty zmíněné praktiky, vypsali preferované pomůcky a také výsledné dojmy. Třeba to bylo dobře honorováno. Myslím, že studenti se často zúčastňují různých anket. No, ale potom by to nedalo odpovídající vzorek populace.

Opravdu to nezpochybňuji proto, že mě se nikdo neptal. Obecně mě zajímá, k čemu takový výzkum je. Dobře, může sloužit k různým marketingovým účelům. Výrobci se mohou zaměřit na výrobu promasturbačních filmů, nebo lepších gelů neboť dle zjištění zde se pomůcky moc nepoužívají. Případně k utvoření celkového obrazu společnosti. Češi versus Němci, nebo zbytek světa. Srovnání s minulostí se také nabízí. Pokud se takový výzkum v minulosti dělal. Nic smysluplnějšího mě nenapadá.

Byly tam také uvedeny časy. Muži asi 16 minut, ženy asi 14. To si respondenti zapnuli stopky? Závěr, že muži promasturbují asi dva dny v roce mě rozesmál. Z toho by vyplývalo, že čtyřicetiletý můž se této aktivitě oddával asi dva měsíce svého života. No, konec konců, proč ne.

Podle mě z toho vyplývají dvě věci.

1. Zpráva je vymyšlená a autor si dělal průzkum sám osobně

2. Výzkumné týmy mají hotovo, není co zkoumat tak zkoumají co se dá

Varianta 2 je mi milejší.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marketa Kadhi | úterý 7.8.2018 12:29 | karma článku: 28,05 | přečteno: 2248x
  • Další články autora

Marketa Kadhi

Švýcarský Velký bratr

6.4.2019 v 17:21 | Karma: 25,33

Marketa Kadhi

Setkání se starostou

23.1.2019 v 13:06 | Karma: 19,60