Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Schmarotzer = příživník, cizopasník, parazit.

Tak se učím stále nová německá slovíčka. Toto slovo jsem dosud neznal. To se objevuje v německých médiích až teď, když už více Němcům začíná lézt krkem, kolik tzv. uprchlíků (tedy převážně vetřelců a parazitů) zamořuje Německo.

Samozřejmě to slovo je hlasem lidu (vyjádřila se tak do kamery stará bába na rozhořčené demonstraci proti ubytování vetřelců v jednom městečku na druhé straně Krušných hor), nikoliv hlasem ctihodné Angely Merkel.

Ale už i Němcům začínají docházet hotelové kapacity, takže poslední houfy vetřelců jsou už ubytovávány v narychlo postavených stanových lágrech. Nepřehlížím v německých zprávách, jak kyselé ksichty se objevují na tvářích tzv. uprchlíků, když zjistí, do čeho jsou autobusy zaváženi. A také nepřehlížím, že za poslední rok se útoky proti uprchlíkům i jejich ubytovacím zařízením ztrojnásobily. A ty stanové lágry už musejí hlídat bezpečnostní složky (tedy proti Němcům). Ale i přímo v těch lágrech se začínají vzájemně rvát různé skupiny těch tzv. uprchlíků, takže v některých lágrech už musí trvale hlídkovat policisté.

Také přibývá hlasů zejména křesťanských politiků (a to zejména bavorského Seehofera), ze kterých vyplývá, že co je moc, je moc. Což samozřejmě popouzí všelijaké ty sluníčkáře, ti se za něj stydí atd. Ale křik spolkových zemí o příděl dalších miliard EUR z pokladny spolkové republiky sílí, protože za poslední rok stouply náklady spolkových zemí na „asylanty“ dvojnásobně, už přes 5 mlrd. EUR.

Do čeho se to Evropa řítí?  To jsme si při pádu socialismu nemysleli, že mnozí z nás se dožijí zániku evropské civilizace. To je maďarský Orban jediný, který to chápe? A který hlásá Evropa evropanům?

A to nám tehdy vláda komunistů připadala nesnesitelná. Není to náhodou tak, že nejhnusnější poválečnou vládu, která není schopna, ale ani ochotna ochránit své občany, máme až teď? To sice může někomu připadat jako přemrštěné vyjádření, ale tehdy, kdo si nevšímal vlády, tak si vláda nevšímala jeho. A bylo možno žít celkem v pohodě v uzavřeném životním prostoru, jak si ho kdo vytvořil. Takových nás byly milióny. A pořád ještě existovala možnost, že komunistická diktatura časem nevydrží – což se také nakonec stalo.

Jenže teď není možné se uzavřít před okolím. Když do bavorské vesnice na druhé straně Šumavy, která čítá 40 duší, navezou 180 afričanů jen proto, že tam náhodou byl pension, tak jak si toho místní nemají všímat. Samozřejmě tam místní proti tomu přívalu protestují, ale není jim to nic platné. Tak je mi těch lidí líto. A v jejich domovu převládnou Schmarotzer, kteří se budou poflakovat po vsi, dělat neplechu z nudy, semtam znásilní nějakou tu ženu a pod.

A je také zřejmé, že zánik evropské civilizace v důsledku islamizace bude (už je!) nevratným procesem (už nepřijde žádný pád železné opony – žádná vyhlídka na obzoru není). Mně už sice mnoho života nezbývá, ale zůstávají po mně potomci a vnoučata. A kvůli nim jsem nyní tak hluboce rozladěný, jako jsem nikdy v životě nebyl. A chápu novou autorku Lucii Štěpánkovou, že už nespí strachy, co s námi bude.

Ale Evropa zešílela. Tak např. jakási obskurní italská dobročinná organizace provozuje ve středomoří poměrně velké plavidlo, které hned u lybijských břehů nakládá z těch nafukovacích člunů afričany a převáží je na Sicílii. A posádka toho plavidla je pýchou a nadšením bez sebe, kolik tisíc lidských životů tak za týden „zachrání“, a jací jsou to tedy hrdinové (kdo ten provoz proboha financuje?). Ve středomoří se pohybuje i několik plavidel NATO – a ty dělají totéž. Akorát, že někdy musí afričané vylézat po provazových žebřících na všelijaké ty fregaty, protože ty jsou stavěny na to, aby vetřelce rozstřílely (což nedělají), a ne aby je nakládaly a převážely ke zkáze vlastní země. A tak si jeden německý ministr libuje, že německá marina od května „zachránila“ už na 6000 tzv. uprchlíků, zatímco jakási sluníčková organizace  ProAsyl naříká, že za poslední týdny v Německu prakticky denně dochází k útokům proti asylantům (ty útoky samozřejmě páchají neonazi).

Také německý Červený kříž je ustarostněn, že v těch lágrech bude tzv. uprchlíkům brzy zima a nabádá vládu, že ubytování uprchlíků ve stanových lágrech je pro ně nedůstojné. Německý Rotes Kreuz zcela přehlíží, že kdyby se Afričané odvezli zpátky do Afriky, tak by byl problém vyřešen – v Africe je přece tepla dost.

Už dříve, před lety, jsem viděl reportáže z Afriky o tom, jak se rozpadla černošská rodina, že vlastně afričtí muži se o rodiny a děti vůbec nestarají. Když má africká černoška pět sedm dětí, tak je musí vystarat sama. Takže mne nepřekvapuje, že z Afriky se do Evropy valí hordy převážně mužů.

No není to šílené? To už je zkáza Evropy nevyhnutelná?

Josef Komárek, červenec 2015.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Komárek | čtvrtek 30.7.2015 9:12 | karma článku: 35,24 | přečteno: 970x
  • Další články autora

Josef Komárek

Bez Stalinského teroru by v r. 45 nejspíš nebylo osvobozeného Československa.

Ze západních info- a doku-kanálů už mnoho let chodí historické reportáže z předválečného, válečného a poválečného SSSR i z novodobého Ruska.

15.5.2024 v 12:35 | Karma: 3,70 | Přečteno: 65x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Skutečně stáli lidé ve frontách a nevěděli, zda se na ně dostane?

Tak to skutečně bylo! A to v letech 1945 až 50. A ke všemu ještě bylo v r.47 sucho a neúroda, na kterou nám USA odmítly prodat obilí, ale ze SSSR přišlo několik set tisíc tun. Žalostná byla úroveň zásobování zejména na venkově.

22.2.2024 v 12:55 | Karma: 33,29 | Přečteno: 1132x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Konečně se nastartuje ekonomika. Hallelujah.

A to hlavně výpovědí bez udání důvodů. Tahle rada nejchytřejších z chytrých oslnila i jednoho zdejšího autora a vypíchla ji i mladinká hlasatelka na ČTV. To před lety to viděl šéf Siemensu Peter Löscher jinak, když prohlásil:

8.2.2024 v 12:50 | Karma: 33,92 | Přečteno: 891x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Kamouček ouver (communications check over).

Tak tohle jsme slyšeli ze sluchátek na Klínovci v té mírové pohodě roku 1960. To hlásili ve dne v noci LOPáci, co jezdili v džípech na bavorské straně šumavské hranice. LOP byly americké Lehké Obrněné Pluky.

31.1.2024 v 12:50 | Karma: 17,17 | Přečteno: 448x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Jak je to s vražděním v době po vypuknutí svobody.

Tohle málokdo sleduje, ale už jsem o tom psal. Podle novodobé statistiky bylo v ČR v r.1989 zavražděno 140 lidí. Po vypuknutí svobody bylo za následujících 31 let povražděno zhruba 6600 lidí.

4.1.2024 v 13:50 | Karma: 18,64 | Přečteno: 569x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...

  • Počet článků 157
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 1536x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik