Schmarotzer = příživník, cizopasník, parazit.

Tak se učím stále nová německá slovíčka. Toto slovo jsem dosud neznal. To se objevuje v německých médiích až teď, když už více Němcům začíná lézt krkem, kolik tzv. uprchlíků (tedy převážně vetřelců a parazitů) zamořuje Německo.

Samozřejmě to slovo je hlasem lidu (vyjádřila se tak do kamery stará bába na rozhořčené demonstraci proti ubytování vetřelců v jednom městečku na druhé straně Krušných hor), nikoliv hlasem ctihodné Angely Merkel.

Ale už i Němcům začínají docházet hotelové kapacity, takže poslední houfy vetřelců jsou už ubytovávány v narychlo postavených stanových lágrech. Nepřehlížím v německých zprávách, jak kyselé ksichty se objevují na tvářích tzv. uprchlíků, když zjistí, do čeho jsou autobusy zaváženi. A také nepřehlížím, že za poslední rok se útoky proti uprchlíkům i jejich ubytovacím zařízením ztrojnásobily. A ty stanové lágry už musejí hlídat bezpečnostní složky (tedy proti Němcům). Ale i přímo v těch lágrech se začínají vzájemně rvát různé skupiny těch tzv. uprchlíků, takže v některých lágrech už musí trvale hlídkovat policisté.

Také přibývá hlasů zejména křesťanských politiků (a to zejména bavorského Seehofera), ze kterých vyplývá, že co je moc, je moc. Což samozřejmě popouzí všelijaké ty sluníčkáře, ti se za něj stydí atd. Ale křik spolkových zemí o příděl dalších miliard EUR z pokladny spolkové republiky sílí, protože za poslední rok stouply náklady spolkových zemí na „asylanty“ dvojnásobně, už přes 5 mlrd. EUR.

Do čeho se to Evropa řítí?  To jsme si při pádu socialismu nemysleli, že mnozí z nás se dožijí zániku evropské civilizace. To je maďarský Orban jediný, který to chápe? A který hlásá Evropa evropanům?

A to nám tehdy vláda komunistů připadala nesnesitelná. Není to náhodou tak, že nejhnusnější poválečnou vládu, která není schopna, ale ani ochotna ochránit své občany, máme až teď? To sice může někomu připadat jako přemrštěné vyjádření, ale tehdy, kdo si nevšímal vlády, tak si vláda nevšímala jeho. A bylo možno žít celkem v pohodě v uzavřeném životním prostoru, jak si ho kdo vytvořil. Takových nás byly milióny. A pořád ještě existovala možnost, že komunistická diktatura časem nevydrží – což se také nakonec stalo.

Jenže teď není možné se uzavřít před okolím. Když do bavorské vesnice na druhé straně Šumavy, která čítá 40 duší, navezou 180 afričanů jen proto, že tam náhodou byl pension, tak jak si toho místní nemají všímat. Samozřejmě tam místní proti tomu přívalu protestují, ale není jim to nic platné. Tak je mi těch lidí líto. A v jejich domovu převládnou Schmarotzer, kteří se budou poflakovat po vsi, dělat neplechu z nudy, semtam znásilní nějakou tu ženu a pod.

A je také zřejmé, že zánik evropské civilizace v důsledku islamizace bude (už je!) nevratným procesem (už nepřijde žádný pád železné opony – žádná vyhlídka na obzoru není). Mně už sice mnoho života nezbývá, ale zůstávají po mně potomci a vnoučata. A kvůli nim jsem nyní tak hluboce rozladěný, jako jsem nikdy v životě nebyl. A chápu novou autorku Lucii Štěpánkovou, že už nespí strachy, co s námi bude.

Ale Evropa zešílela. Tak např. jakási obskurní italská dobročinná organizace provozuje ve středomoří poměrně velké plavidlo, které hned u lybijských břehů nakládá z těch nafukovacích člunů afričany a převáží je na Sicílii. A posádka toho plavidla je pýchou a nadšením bez sebe, kolik tisíc lidských životů tak za týden „zachrání“, a jací jsou to tedy hrdinové (kdo ten provoz proboha financuje?). Ve středomoří se pohybuje i několik plavidel NATO – a ty dělají totéž. Akorát, že někdy musí afričané vylézat po provazových žebřících na všelijaké ty fregaty, protože ty jsou stavěny na to, aby vetřelce rozstřílely (což nedělají), a ne aby je nakládaly a převážely ke zkáze vlastní země. A tak si jeden německý ministr libuje, že německá marina od května „zachránila“ už na 6000 tzv. uprchlíků, zatímco jakási sluníčková organizace  ProAsyl naříká, že za poslední týdny v Německu prakticky denně dochází k útokům proti asylantům (ty útoky samozřejmě páchají neonazi).

Také německý Červený kříž je ustarostněn, že v těch lágrech bude tzv. uprchlíkům brzy zima a nabádá vládu, že ubytování uprchlíků ve stanových lágrech je pro ně nedůstojné. Německý Rotes Kreuz zcela přehlíží, že kdyby se Afričané odvezli zpátky do Afriky, tak by byl problém vyřešen – v Africe je přece tepla dost.

Už dříve, před lety, jsem viděl reportáže z Afriky o tom, jak se rozpadla černošská rodina, že vlastně afričtí muži se o rodiny a děti vůbec nestarají. Když má africká černoška pět sedm dětí, tak je musí vystarat sama. Takže mne nepřekvapuje, že z Afriky se do Evropy valí hordy převážně mužů.

No není to šílené? To už je zkáza Evropy nevyhnutelná?

Josef Komárek, červenec 2015.

Autor: Josef Komárek | čtvrtek 30.7.2015 9:12 | karma článku: 35,24 | přečteno: 970x