Nejde se jen bránit, musí být i čas útoku

Myšleno na dnešní dobu, která je jak vymknutá z kloubů. Kdo pochopil jde, kdo nechápe již stojí opodál.

Jediný systém, který se dá do pohybu je ten, že člověk najde opět svou míru. Kdo pochopí tato slova, pochopí svět ve kterém žije. Nejde jen o člověka, ale i o svět, který si myslím si zaslouží lepší zacházení. Je tedy na výsost jasné, že věci půjdou jiným směrem, než by elita chtěla, protože místo pro lidi je dané tím, že věří. Věřící lidé jsou hledači v čase a dokáží vydat ze sebe to nejlepší v podmínkách, kdy je po nich šlapáno a jejich práva jsou jim upírána. Právě takové prostředí tu právě vládne. Proto nezoufejte a nepropadejte panice, že věci jsou stále horší. Bude líp, z důvodů, že jen lidé, kteří by měli přinést poselství člověka se vnoří do sebe aby vydali to nejlepší, čeho jako lidé jsou schopni.

Rozhovor:
Jak by měl člověk se postavit v dnešní době k situaci, která panuje, že vše se stává naruby a člověku se nedostává toho čeho by měl jako člověk obdržet?
Jednání je jedna věc a pochopení druhá. Mezi tím  se vyskytuje poznání, které poskytuje dané události či věci. Toto poznání bude úměrné tomu co člověk dělá a jak myslí, je toho hodně na posouzení člověka, jedno je však jisté již dnes. Lidé půjdou dál v případě, kdy odhodí brýle, které jim zkreslují realitu a budou chtít se opět naučit vidět svět očima takovými, jaký skutečně je.

Jak to tedy je s tím útokem, je pravda, že skutečným cílem je mírnost a čas, který tuto míru provází?
Je to tak. Žádný útok se nedá realizovat bez času, přitom čas je jen malou mírou v tom celém systému. Celý systém vyžaduje péči člověka a dokáže dát všemu co jest, pokud člověk přijme odpovědnost za věci, které jsou jeho posláním. Kdy platí, že každý člověk má jiné poslání a stejně tak platí, že každý člověk  má jinou míru života. Z toho plyne, že člověk je mírou sám pro sebe a pokud jeho míra neodpovídá době ve které žije bude se snažit tuto míru buď pochopit nebo ji změnit. Nyní jste ve fázi, kdy jste pochopili a chcete tuto míru měnit. 

Pořád toto dění chápe jen malá část lidí, bude nutné tuto část rozšířit nebo je dostatečná?
Myslím, že tato část je dostatečná, i když není nijak početná. Je důležité, že se tito lidé sdružují na webech jako je tento, že člověk hledá informace ke světu, který žije jako člověk.

Možná se na celou situaci dívám špatně a hlavním působením toho všeho je to podnítit v lidech aktivitu.
Je to tak, nedívat se na špatné zprávy jako něco co ubližuje člověku, ale jaké pochopení a jak se postaví k tomu, to je to hlavní o co tu jde. Lidé vyžadují péči a kontrolu, protože jsou stále jako malé děti, i když jim táhne již nějaký ten rok, přesto spousta lidí zůstává pevně nohama na zemi a vidí v informacích, které se na vás valí jako porozumění, které je nutné dodat tomu či jinému, z pohledu člověka, který již leccos ví. Právě tímto by měl být poměřován svět, z pohledu člověka, který Ví.

Myslím, že vše jde podle plánu, protože situace byla neudržitelná a lidé nechápali co měli chápat, tedy zemi ani její potřeby v kontextu s těmi kteří na ní žijí. Tohle se bude dávat pomalu do rovnováhy. Toto je můj názor.
Plně s tvým názorem souhlasím, protože lidé skutečně přestali vnímat zemi jako něco čeho by si měli vážit, ale chtěli vše znásilňovat k obrazu svému. Takto jednat nejde dlouhodobě a proto je ta celá změna právě v tomto duchu aby lidé pochopili co se týká jich a zároveň i toho co se týče země.

Děkuji za rozhovor. I já děkuji.

Autor: Jiří Herblich | středa 24.8.2022 10:45 | karma článku: 5,83 | přečteno: 283x