Kdy si lidé budou vládnout sami

Kdo dnes reprezentuje pravici Reprezentanti tohoto směru jsou vesměs lidé, kteří tíhnou k poznání pravdy pomocí peněz, zatímco poznání pravdy prostřednictví sociálního kontaktu, po tom prahne zase levice. 

Kdo dnes reprezentuje pravici
Reprezentanti tohoto směru jsou vesměs lidé, kteří tíhnou k poznání pravdy pomocí peněz, zatímco poznání pravdy prostřednictví sociálního kontaktu, po tom prahne zase levice. 

Kdy nastane doba, kdy nebudou vládnout strany, ale lidé?
Pochopení této otázky bude klíčové pro další směřování. Je znak pochopení, že člověk se snaží jít dál než je a potom co najde dokáže přijmout jak v dobrém tak zlém. Aby lidé si vládli sami bude potřeba spoustu času. Zatím je to vize, která by neměla zapadnout, že přijde doba, kdy lidé budou chápat pravdu jako něco tak niterného, že nebudou dělit své ambice na pravdu do levice ani pravice. K pochopení musíme jít však dál. Jak tomu dojde? Dojde tomu tak, že lidé se budou snažit žít podle pravidel Boha, ne podle pravidel lidí, kteří vytváří zákony. Jen tímto pochopením se vytvoří masa, která bude neovladatelná zákony, přitom zákony ctící. Tato masa bude tvořit kostru nové společnosti a to tak, že vytvoří dostupné znalosti jednotlivce jako celospolečenskou realitu, která bude reprezentovaná těmi co tvoří její jádro a tím budou lidé, kteří pochopili pravdu tak, že pravda je pro ně nejvyšší mantra světa a dokáží za ni bojovat. Proto se tužte, protože pravda je stejně i mírou smrti, protože jen smrt určuje co je pravda.

Zemřít pro pravdu, zemřít s pravdou je úkol člověka, který dospěl až tam, kam dospěl jako člověk, tedy jeho vědomí, které disponuje poznáním pravdy takové, že se nemusí ohlížet na lidi kolem a může jít svou vlastní cestou.

Člověk ctící pravdu umřel pro tento svět
Poznání pravdy je vždy takové, že následuje smrt všeho co by nebylo pravdou.

Autor: Jiří Herblich | pondělí 11.4.2022 15:56 | karma článku: 6,44 | přečteno: 237x