Kdo zradil, zradí i podruhé

Nejedná-li člověk čestně, nebude nikdy vpuštěn do ráje, ale zůstane stát před branou jako poslední z posledních, který uvěřil lži o tom, že svět je pravdou toho, kdo říká to co si myslí a neviděl pravdu v tom, co tvoří.

Zradil vše, aby získal co nejvíc (pracovní název)

Kdo se zeptal sám sebe co znamená zradit, odpověď by byla právě taková to: „Kdo zradil vše, aby získal co nejvíc“

Tato věta otřásá lidmi jako Kainovo znamení, a dává lidem poznat sílu pravdy. Pravda je totiž něco tak niterného, že jen Bůh a vědoucí člověk Ví, co znamená. To Ví, je zde důležité a člověk dosahuje svých schopností tím, že věří.

Nikdo nebude ušetřen poznání pravdy, jen duše zatvrzelé a nechtící nic, nedojdou k poznání. Jen tyto duše hledající čas, naleznou co nalézt mají, tedy pravdu, která nemá čas ani znamení, je to čistá pravda, jako víno, které se pije.

Tím vínem je tak tvořeno vše. Pravda je jak víno, kterou svou barvou podobá se krvi a krev je onou pravdou těla, že vše žije jen díky ní. Taková pravda je i nápojem nesmrtelnosti, že pravda je znázorněna vínem, které se pije stejným způsobem, jen obíhá jinak.

To jinak znamená, že víno je nápojem lidí, kteří dosáhli úrovně osvícení, není to pravda co zastávají, ale jsou krví toho, kdo je poslal na zem.

Takto zní tato pravda ve vší počestnosti po věky věků a lidé ji tak ctí. Že víno je pravdou, které obíhá v nás, jako my v něm.

Na samý závěr bych měl jeden doplněk, co je víno a co je to krev? Krev je božský produkt tvořící živoucí život, kdežto víno je duchovní nápoj tvořící život toho, kdo přijímá Boha.

Tohle je vše co jsem chtěl sdělit světu. Přeji vám hodně radosti i smutku nad životem, který proudí Vámi, jako ono víno.

            J.H.

Autor: Jiří Herblich | středa 6.12.2023 6:36 | karma článku: 9,65 | přečteno: 311x