Jednej jako ten, kdo myslí, že je vyvolený

Vyvolenost je poznatek vědomí, že být jako já, dám do světa to nejlepší ze sebe jako z tebe........  

Jak dál s církvemi v 21. století? (pracovní název)

Pochopit co představují církve pro lidstvo jde jedině tím, že je pochopíme. 

Co učinili církve za celých  tisíce let? Tahle otázka bude vévodit nové době. Až si ji odpovíme najdeme klíč i k otázce, co s církvemi v jedna dvacátém století.

Pokud mohu zasáhnout do vašich úvah budu nahlas uvažovat, jak by mohla vypadat taková úvaha.

Jedním ze základních pilířů církve je víra. Tohle bylo a je alfa a omega další společnosti. To že říkám další společnosti mám na mysli, že Víra bude muset opět vzrůst do té míry, že člověk se jako malé dítě bude učit věřit. To čemu se bude učit je dané. Bude to jednak to, co mě nezabije to mě posílí a jednak to, abych si ujasnil co dál. Tahle víra bude nejdůležitější. Člověk se musí naučit věřit prvně sám sobě, aby pak našel víru i v toho, kdo jej poslal na zem.

Tohle bude nový počátek po době, která bude dobou zmaru. Je to doba, kterou zažíváte, proto kdo bude číst tyto řádky, dá mi za pravdu, že lidé nikdy neklesli níže do hmoty než nyní. I v minulosti byly doby zlé, ale žádná nebyla zlá jako tahle, protože mamon ovládl celou společnost jako rakovina.

Tuto nemoc se budeme snažit léčit tím, že se budeme pomaloučku učit věřit, nejen sobě, ale všemu co nás obklopuje, abychom na konci našli toho, kdo nás poslal.

Tohle jsem chtěl Vám říci, tohle jsme měl na jazyku.

Děkuji za pozornost.

Autor: Jiří Herblich | pátek 14.4.2023 9:28 | karma článku: 0 | přečteno: 55x