Jednání má mnoho dějství, o zlodějinách se píše snadno, ale co dál?

Jednej tak, že nebude rozdíl mezi tím kdo jsi a co buduješ. Tato slova jsou slovy Boha. Jak jsem byl okraden (pracovní název)

Jak jde čas pochopí člověk mnohé. Najdou se odvážní lidé, přiznat pravdu a lidé s holubičí povahou, kteří řeknou, však nějak bude. Bude, ale hůř. Tohle hůř je něco o čem bych rád pohovořil.

Jednou bylo lépe, kdy tomu tak bylo? Bylo tomu tehdy, když se mi dostali do rukou stránky jednoho časopisu a ten říkal: Nikdy nebylo lépe než je. Bylo tomu skutečně? A jak poznat že je lépe? Poznat se to dá tak, že lidé pochopí dobu, která panuje. Není to o ničem jiném, než pochopením toho co se děje. Kdo nechápe co se děje nebude nikdy spokojený s tím co zažívá. Proto i tohle okradnutí je svým způsobem nepochopení doby.

Jeden zádrhel by tu byl. Kdo pochopí dobu neznamená, že pochopí kroky, které se v této době se musí udát. Jsou lidé různí, jedni prahnou po majetku a požitcích světa a přitom hledají jediné. Produchňování toho, kdo je poslal. Jen to nechápou a nechtějí pochopit. Protože hmota produchňování neposkytuje, je na lidech, aby tohle téma otevřeli sami. Pak i Hmota může působit jako duchovní zdroj. Tohle odbočení od tématu, bylo důležité, proto dodám, že zlodějina je a bude zlodějinou a nejsou to lidé, kdo je okrádá, ale systém, kterému věříte. Tahle víra je strůjce celého neštěstí člověka a lidé jsou jak ve snách k těm co jim slibují, že bude lépe. Nebude, protože systému nejde o to aby bylo lépe, ale Vaše majetky se stali jejich.

Toto pojednání nebylo myšleno z počátku takto, a myslím, že přesto lidé pochopí, že mělo to nastat právě takto, protože systém je to co nás trápí v současné době nejvíce.

Popřál bych lidem hodně zdaru a pochopení toho co má má nastat. A o tom, co má nastat zase někdy příště.

Autor: Jiří Herblich | pondělí 27.3.2023 9:58 | karma článku: 4,19 | přečteno: 114x