Je další skládačka, pochopení víry, tedy života, který žijeme?

 Nedej se odradit tím, že některým věcem nerozumíš. Být sám sebou budeš jako Já, tedy tím co tvořím v tobě.

Je fyzično pokračování duchovna, tedy kdo Ví, ten již netápe (pracovní název)
Jednání má další dějství, které zobrazuje fyzickou přítomnost z pohledu ducha. Tedy něco s čím se mnoho lidé nesetká a stejně tak to nechápou. Kde je problém? Problém je v tom, že lidé nechtějí jít dál. To chtění je stejné jako pochopit nejen to, že se naučím číst a psát  a myslet, ale taky věřit. Tohle lidem chybí. 

Víra je totiž lidmi opomíjena a je dána na okraj společnosti lidem, kteří si myslí, že Ví. Tohle vědění je bohužel jen malou částí skutečné víry, tedy, že víra v nás žije tím, čím jsme my lidé pro Boha. Tedy Vírou. Tato víra je naším způsobem pochopení jeho a následujeme tak jeho kroky, které s tím souvisí. Jsou tedy lidé věřící? Jsou a myslet si, že člověk je nevěřící je zcestné. Lidé by měli pochopit, že jejich činy jsou činy toho kdo je poslal. Tedy, že ubližovat sami sobě je stejné, jako by ubližovali jemu, tohle je stejné jako žít v lásce, pro vše. 

Tímto naznačuji, že žít život je jako být v duši, kdy duše je život pro tělo a víra je život pro duši. Toto spojení dává lidem pochopení současnosti, která vyplývá ze skutečnosti, že žijí. Nic jiného v tom nehledejte a buďte lidmi tím, že budete dávat všemu co si zaslouží vaši pozornost. Kdo tohle pochopí, najde cestu k víře jako pokračovateli života věčného.

 

Autor: Jiří Herblich | středa 12.4.2023 9:04 | karma článku: 3,27 | přečteno: 107x