Hledající, nalézá odpovědi v životě

Kdo najde v životě moudrost, ten nebude strádat a bude vědět kudy se dát. To jen lidé tápající, nevšímajíc si života, nebudou s to dostát všemu čeho se zavázali, že dostojí. Buďte těmi, co zvítězí, sami nad sebou.

Toto téma zní stále dokola, je ve vzduchu válka? (pracovní název)

Je mnoho otázek, však jedna je stěžejní. Kdo je v dnešní době normálním člověkem, jestli ten co ví, co válka znamená, či ten co má z války prospěch. Tito lidé nikdy za druhé bojovat nepůjdou, tito lidé nejsou pacifisti, ale strašpytlové, které produkuje systém, který je v současnosti těsně před zřícením.

Je toho hodně o čem by se tedy dalo psát, přesto téma války je nejdůležitější. To že pochopím válku znamená, že budu tím, kdo válku odmítá, protože právě uvědoměním si významu války je resultát jediný.

Miluji vše a válku nevyhledávám, ne že bych se bál bojovat, ale ideály, za které mám bojovat jsou stejně chlípné jako ti co nám velí.

Jsou to nádoby, které stahují zbytek lidí na samotné dno. Tyto nádoby se nedají nazývat lidmi, jsou v poslední stádiu tažení a Bůh nepočítá s jejich obnovou v životě dalším. Tyto nádoby došli nakonec svého času a produkují to co produkovat dokáží. Nic jiného v tom nehledejte.

Samozřejmě jsou zde názory, že jsme si je přeci zvolili, tak jaké štráchy s nimi. Bohužel a dodávám, že většina lidí je na tak nízké úrovni duše, že s těmito lidmi souznívá. Bohužel toto je tajemství posledních dnů, které rozhodnou, co se bude dít. Nebude to ovšem válka, která nás postihne, i když výsledek bude obdobný. Víc nemohu říci, proto mi nemějte za zlé skoupost slov. To jen lidé nevědoucí by přišli snadno k tématu, který by jim řekl, že se vlastně není čeho bát a mohou hřešit vesele dál. Ano můžete, ovšem všeho do času. Pro ty vnímavější, kterým meditace není cizí, řeknu jedno tajemství. To tajemstvím je poznatek Božství v nás:

Kdo najde v tomto čase Boha, ten bude povýšen nad všechny lidi, protože jeho život bude životem všech.

Těmito slovy se rozloučím a budu si přát, aby lidé našli to, co potřebují, nejen v životě, ale i v lásce.

Děkuji Vám za pozornost a přeji Vám hodně zdaru.

J.H.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Herblich | pátek 19.4.2024 11:36 | karma článku: 3,79 | přečteno: 139x