Chápající člověk jde s dobou tím, že ji chápe jako poselství

Nikdo nebude stranou, každý bude ve víru života, tohle je základ života a jeho cíle: Být životem.....

V čem chybuje dnešní demokracie (pracovní název)

Chyba dnešního systému je ta, že se odchýlil o tématu demokracie a nastolil diktát mnohovrstevnosti. Již to nejsou lidé kdo rozhodují, ale celé skupiny lidí, kteří mají jediný cíl. Získat vše. Dokud vládli jednotlivci celé demokracii, bylo poslání člověka, které bylo posláním dané od Boha. Tato skupina bohužel, nejsou vyslanci Boha nejsou tak ve smyslu zákona naplněním života. Jejich život přechází na další život. Tohle jsme chtěli? Jak to vysvětlit. Vysvětlení je toto: 

Nebýt pasivity jedince nazývaného člověk, nikdy by  se nestalo to, že člověk upadl. Pasivita lidí je dnes tak extrémní, že již nedokáží samostatně myslet a nechají se vést prakticky ve všem. Tohle je základ pochopení změny, kterou společnost bude muset projít. Dát lidem vlastní myšlení, které bude oscilovat se společností. Zatím se tak chová jen alternativa, kterou studuje a sleduje jen malá část lidí. Proč, jen malá část lidí? Protože lidé nechtějí znát pravdu, chtějí žít pohodlný život ve lži. Tato lež jim přinese spoustu utrpení a budou to nakonec opět lidé, kdo pochopí co svou pasivitou dokázali.

Jak celá situace vykrystalizuje? Jediné schůdné řešení je to, aby lidé nabyli své schopnosti člověka, naučit se věřit tomu co dělají. Nejedná se jen o práci, ale o celý soubor činností, které charakterizují člověka. Víra je ta hlavní nositelka vědění, která se střetává s realitou. Dokud lidé tohle nepochopí nikdy se neprobudí ze sna a budou obětováni, jako bytosti, které nemají právo na život. Proto o tom přemýšlejte a dávejte všemu co si zaslouží. Protože tohle je jediný způsob jak přečkat další období, které bude zlatým věkem člověka. Pokud se do tohoto zlatého věku dostanete a nezůstanete stát přede dveřmi.

Autor: Jiří Herblich | úterý 14.2.2023 8:25 | karma článku: 0 | přečteno: 50x