Jak jsem nepochopil další pohlaví

Otevřel jsem po dlouhé době zpravodajství na internetu. V USA umístili transsexuální ženu do vězení. A ejhle…, dvě spoluvězenkyně jsou těhotné. Stáváme se společností, která se brzy utluče vlastní svobodou.

Mám rád prázdniny. Člověk tak nějak vypne. Nejen zpravodajství a informace okolo, ale zejména pak hlavu. A jezdíme si po výletech. Při jednom si žena odběhla do obchodu. Já a dcerka jsme si zašli dát něco k jídlu. A co čert nechtěl, mojí pětileté Mařence se chtělo na záchod.

„Tati, ale já nemůžu jít na kluky, já jsem holčička!“ řekla mi s hrdostí v hlase, „tam jsou kluci! Já musím tam, kde chodí holky!“

„A tam přece nemůžeš jít sama, jsi ještě malá!“ odvětil jsem.

„Tak tam pojď se mnou,“ řekla s naprostou samozřejmostí. Poté se zamyslela a dodala: „aha…, tam budou jiné holky, tam ty nemůžeš! No, tak já půjdu s tebou na kluky, ale nebudu se koukat!“

Po obložení toaletního prkna několika vrstvami papíru celou tu patálii zvládla. Dokonce mě pochválila za špičkové hlídání dveří. Jsem rád, že má dcera žije zatím ještě v normálním státě, kde se ještě neřeší takové věci, jako jsou toalety pro neutrální pohlaví. Ale celkem se bojím toho, že to jednou přijde. Ono je těch gender odborníků čím dál více. Ovšem potom netuším, jak jí budu muset vysvětlovat, co je to genderově vyvážený pisoár.

Váš Honza

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Vavřík | pondělí 18.7.2022 18:02 | karma článku: 36,32 | přečteno: 1273x