Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pořádně se vysprchuj, ať mi v posteli hezky voníš

Říkává Eva svým zákazníkům. Ještě předtím je však ve své suterénní garsonce s hranou účastí vyzpovídá. Pár otázkami z nich dostane, jestli jsou ženatí, jak často střídají holky z erotických podniků a jestli mají hluboko do kapsy.

Jakmile narazí na ženáče, který má dost peněz na to, aby si to rozdával s kdejakou holkou a u kterého není pravděpodobné, že se k ní bude vracet, rozjede s ním svou akci. Přivine se k němu, pak se na moment zarazí, nakrčí noc a šibalsky mu pohrozí prstem: „Pejsánku, napřed běž do koupelny a pořádně se vysprchuj, ať mi v postýlce pěkně voníš. Věci si můžeš odložit tady na ten věšák, koupelna je na konci chodbičky nalevo.“ Potřebuje jen trochu času, aby mohla začít uskutečňovat svůj nekalý plán.

Některý zákazník je opatrný a věci si bere s sebou do koupelny, jiný to neřeší a všechno nechá v Evině pokojíku. Ta si pak počká, až uslyší z koupelny šplouchání vody, rychle prohrábne jeho šrajtofli a když najde platební kartu, tak si ji ofotí. Někdy má kliku a těch karet objeví víc. Samotnou erotickou službu pak takovému zákazníkovi poskytne natolik neosobně a chladně, aby neměl chuť přijít znovu.

Eva má maličký notýsek, kam si zapisuje ofocené údaje z platebních karet zákazníků a datum, kdy si je pořídila. A taky má dobrou paměť na tváře, bezpečně pozná, když se k ní přece jen nějaký takový zákazník vrátí. Toho pak ze své akce vyřadí.

Když Eva ve svých záznamech zjistí, že údaje z nějaké karty má už čtvrt roku, ozve se Renému. Ten jí řekne, jaké zboží a ze kterého internetového obchodu má přes tu kartu koupit. Eva použije anonymní SIMku a pokud to vyjde, René jí vrátí polovinu peněz v hotovosti, čímž Eva celou akci s tím hlupákem zákazníkem úspěšně uzavře. Zamne si ruce a pomyslí, kterého promiskuitního chlapa by napadlo, že ho okradla právě ta štětka, s níž se před víc jak čtvrtrokem vyspal. Vždyť si na ni už ani nevzpomene, když mu to tehdy tak mizerně udělala. A i kdyby si náhodou vzpomněl, tak si nebude jistý a jako ženáč po ní nejspíš nebude pátrat a riskovat doma malér.

Pocit uspokojení z úspěšného lupu Evě nikdy dlouho nevydrží. Tak jako každý večer pečlivě uklidí a běží za svou starou mamkou. Dá si s ní rychlé kafe a postěžuje si, jaké to měla dnes v kanceláři náročné. Vyzvedne si od ní svého malého synka Lukáška, se kterým se pak vrátí do suterénního království.

Na nějaký čas si může oddechnout, že bude moct v klidu splácet dluh po Lukáškově otci, který ji před svým odchodem přivedl na buben. Pro splátky dluhu si každý třetí den v měsíci chodí dva hromotluci, kteří jí nezapomenou zdůraznit, že jediná alternativa ke splátkám je utrpení. Hoši jsou v tomhle ohledu machři. Ve svém repertoáru mají fyzické násilí, které se v případě potřeby neobejde bez následků, náhodná sražení autem nebo třeba záhadná zmizení osob, zejména malých dětí. Eva si dodnes pamatuje, jak jí zlomili ruku, když tehdy před třemi léty chtěla důrazně odmítnout platit dluh, který u nich zanechal její přítel dřív, než stačil utéct.

Začala se živit vlastním tělem a zpočátku nechtěla krást, doufala, že si tímhle způsobem na splátky vydělá. Záhy však zjistila, že kdyby nasadila tak vysoké ceny, tak by k ní nikdo nechodil. Pak se na tomhle pochybném kšeftování s platebními kartami domluvila s René. Byl to chlápek, kterého znala už ode dřív a nikdy si o něm nic extra nemyslela, ale na tohle jí teď přišel dobrý.

„Ještě to musím vydržet necelé dva roky a pak z toho budu venku... Jestli mě do té doby nezavřou...“ Zasnila se Eva po poslední splátce. Maluje si to narůžovo, chce seknout s touhle prací a s okrádáním svých zákazníků. Najde si normální zaměstnání, třeba zrovna v nějaké kanceláři, aby nemusela mamce lhát. A chlapi? Za tu dobu už jich měla spoustu a věří si, že by dokázala poznat poctivce, který by to s ní a s jejím Lukáškem myslel vážně. „Jestli se někdy nějaký takový princ z pohádky objeví, tak mu budu tou nejlepší a nejvěrnější princeznou.“

„Jestli se objeví... Takoví princové žijí asi jedině v pohádkách...“

Autor: Jan Pražák | pondělí 14.1.2019 14:21 | karma článku: 28,45 | přečteno: 2176x
  • Další články autora

Jan Pražák

Zpověď dominantního muže

Nalézt si v dnešní době ženu, která by se mi ve všem podřizovala, nebylo jednoduché. Zkoušel jsem to asi se třemi, ale pokaždé to skončilo krachem, jakmile poznaly, že nemůže být po jejich, tak mě dříve či později opustily.

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 24,25 | Přečteno: 969x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Příběh bisexuální ženy

„Jakube, šel bys se mnou na rande?“ Zvedl jsem oči od monitoru, poodjel se židlí kousek dozadu a překvapeně se podíval na Markétu. Od své kolegyně bych čekal prakticky cokoli, ale takovou otázku rozhodně ne.

12.4.2024 v 15:15 | Karma: 25,72 | Přečteno: 969x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Hrátky s krásnou dámou

Lidi, tak si rádi hrajete? Pánové s krásnou ženou a dámy s charizmatickým mužem? Tak si tedy pojďte pohrát, ale nebojte, nebude to nijak lechtivě erotické. Budeme si hrát s dámou z nejkrásnějších, s naší košatou mateřštinou.

9.4.2024 v 14:34 | Karma: 30,32 | Přečteno: 2416x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Frajeři na silnicích

„Ta ženská mi tam snad vážně vletí!“ Zatrnulo mi za volantem, když jsme na počátku Velikonoc jeli do Čelákovic doplnit poslední sváteční proviant. A taky že jo, vůbec se nerozhlídla a nasáčkovala se s bicyklem těsně přede mě.

6.4.2024 v 7:07 | Karma: 36,10 | Přečteno: 2701x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Já ti to do smrti neodpustím, táto!

V pětačtyřiceti létech jsem se zbláznil, stalo se mi to, co se občas stává nezodpovědným mužům. Odešel jsem od manželky a od třináctileté dcery, a dal jsem se dohromady s ženou, která byla o dvacet let mladší než já.

3.4.2024 v 14:34 | Karma: 32,22 | Přečteno: 1396x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:19

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Trump se vidí jako disident, soud je pro něj marketingová sklizeň, tvrdí expert

2. května 2024

Premium Pokud dojde na televizní debatu Donalda Trumpa a Joea Bidena, jako jednoznačný vítěz z ní vzejde...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:55

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,47
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.