Plíživá islamizace České republiky

Vy jste si skutečně nevšimli těch více či méně nápadných náznaků postupného nezadržitelného pronikání islámu do naší společnosti? Opravdu vás nenapadlo, že jde o nebezpečí, jehož podceňování by bylo tou nejkratší cestou do pekel?

Všechny indicie, které v tomto článku uvedu, se soustředily v jedné konkrétní oblasti naší republiky a já v tuto chvíli nedokážu říct, zda to znamená větší či menší nebezpečí pro naše tradiční kulturní a společenské hodnoty. Co však považuji za skutečnou nehoráznost je, že jde o veřejně přístupná a až na jedinou výjimku doposud nábožensky neutrální místa. Každopádně posuďte sami.

Arabský nápis, který se ani netroufám překládat, je umístěný na samotném průčelí budovy, o které bude řeč později..

...o zdvojeném symbolu arabského půlměsíce ani nemluvě.

Celkem nenápadná vrba u vody, která nemá s islamizací zdánlivě nic společného. Podívejte se však pozorně na to prořídlé místo zhruba uprostřed koruny. Na něm vždy sedával vodník, zelený mužíček, který si spokojeně bafal ze své fajfky a ze šosu mu odkapávala voda. Vodník už bohužel na svém místě není, vyhnal ho odtamtud jakýsi cizácký dřin, kterého kdosi zákeřně vypustil z láhve.

Pes a islám k sobě nejdou, muslimové považují psy za nečistá zvířata. Psi jsou však v našich krajinách tradičními věrnými společníky lidí a navíc jsou natolik inteligentní, že dokážou s předstihem vytušit blížící se nebezpečí. Všimněte si ustaraného výrazu psího krasavce na obrázku. Mám-li to říct naplno, bojí se, že mu v islamizované společnosti půjde o život.

Uzavřený most, který byl dříve přístupný, aby symbolicky spojoval společnost a mazal rozdíly mezi lidmi.

Jak známo, ženy mají v islámu výrazně podřízené postavení a musejí chodit na veřejnosti zahalené. Jak vidno z této fotografie, některé naše dámy si už začínají zvykat na zakrývání hlavy.

Jak to v budoucnu dopadne s křesťanskými církevními stavbami, je asi každému jasné. Tento kostel zatím stojí a je "pouze" uzavřený.

Zde si povšimněte nenápadného muže v bílém tričku, který prodává ve stánku s občerstvením. Mému agentovi se s nasazením života podařilo zjistit, že nejde o žádného skutečného prodavače, nýbrž o převlečeného muezzina. Člověka, který prozatím zvučným hlasem vyvolává "párky s hranolky," "klobása s chlebem" a podobně, ale zanedlouho bude z ochozu budovy na dalším obrázku nekompromisně svolávat věřící k povinným modlitbám.

Pokud stéle pochybujete o nebezpečí brzkého nástupu ortodoxního islámu a práva šaría v naší zemi, snad vás následující fotografie minaretu konečně přesvědčí...

Ta fotografie, kterou jsem společně se všemi ostatními alarmujícími obrázky pořídil v zámeckém areálu v Lednici na Moravě.

***

Nicméně nezoufejme. Poslední obrázek naznačuje, že zdaleka není vše ztraceno a že máme dobrou šanci islamizaci naší společnosti zastavit. Pokud se semkneme a budeme všichni tak silní a odvážní jako tato zámecká průvodky... pardon, zámecká paní, která se nám právě chystá předvést své přírodní krásy v tradičním nádherném prostředí zámecké postel... pardon, zámeckých komnat, pak o naše kulturněspelečenské bohatství rozhodně nepřijdeme.

Vodník se vrátí na svou vrbu, psi se přestanou bát o svůj život a budou zas dál dělat radost svým pánům. A ten převlečený muezzin? Tomu nezbude, než zapomenout na právo šaría a zůstat u svých klobás s přepálenými hranolky.

 

Autor: Jan Pražák | pátek 9.8.2019 14:32 | karma článku: 38,51 | přečteno: 12455x
  • Další články autora

Jan Pražák

Ty zvíře moje!

27.4.2024 v 7:07 | Karma: 21,03

Jan Pražák

Heleno, hledej!

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 31,46

Jan Pražák

Věř svým očím

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 28,05