O blondýnkách

Všem blondýnám, blondýnkám, blonckám a blondýnečkám se za tento svůj článek předem omlouvám. Nedomnívám se totiž, že by přirozená barva vlasů nějakým způsobem souvisela s ženskou inteligencí, šikovností či vtipem. Ba ani si nemyslím, že by na tyto atributy mělo vliv jejich případné odbarvení, nebo že světlé odstíny volí právě ty ženy, kterým se těchto vlastností nedostává. Přestože zastávám názor, že daleko víc, než na barvě vlasů, záleží při volbě partnerky na ženě jako takové, na jejím přístupu k životu a ke svému okolí, dovolím si na blonďaté téma trochu s nadsázkou zažertovat. Blonďatých vtipů je spousta, jsou mezi lidmi všeobecně známé, a tak mé řádky možná nepřinesou nic nového, ale snad vás v dnešním šedivém a mlžném podzimním dni trochu pobaví.

Máme za partnerku blondýnku a potřebujeme si občas odpočinout od jejích věčných naivních řečí? Pak jí postavme dům. Ale ne jen tak ledajaký dům. Dům s velkou bohatě zařízenou kruhovou místností. Pokaždé, když budeme chtít mít několik hodin klid od blonďatých řečí své milované, vezmeme ji něžně za ruku a do této místnosti ji zavedeme. Ve dveřích ji dlouze políbíme a tiše jí zašeptáme do ouška: „Miláčku, nemohu najít tu skvělou výraznou vodu po holení, kterou jsi mi nedávno darovala, byla bys tak hodná a podívala se, jestli jsem si ji nenechal někde tady v koutě?“

Pokud se nám kvůli chvilce klidu nechce stavět celý dům, můžeme použít metodu, která je mnohem jednodušší a přitom neméně účinná. Vezmeme čistý list papíru a napíšeme na něj něco, co by mohlo naší milovanou blondýnku zaujmout. Například: „Na druhé straně se dočteš o nejnovějších světových módních trendech.“ Nebo: „Otoč list, najdeš tam úplně čerstvou bombastickou zprávu ze světa showbyznysu.“ Druhou stranu opatříme navlas stejným textem a papír podáme své drahé se slovy: „Lásko, tohle si v žádném případě nesmíš nechat ujít.“

Další způsob, jak si na čas odpočinout od své blonďaté lásky je při dnešních cenách pohonných hmot sice trochu nákladný, ale oproti předchozím má jednu výhodu. Při jeho použití budeme mít celý dům jen a jen pro sebe. Pokud se nebojíme posadit ji za volant našeho rodinného auta, prozradíme jí, že jsme zrovna dnes v tom a tom obchodě viděli ty fantastické lodičky, po kterých tolik touží, a navrhneme jí, aby si pro ně hned dojela. Pokud je mezi naším bydlištěm a zmíněným obchodem alespoň jeden kruhový objezd se známou modrobílou značkou, bude délka našeho odpočinku přímo úměrná počátečnímu stavu paliva v nádrži automobilu. Chceme-li se však vyhnout zbytečným starostem navíc, nesmíme opomenout dát do auta na nějaké nápadné místo telefonní číslo na odtahovou službu.

Pokud je naše světlovlasá partnerka zaměstnaná, vězme, že je ve své práci stejně dobrá, jako jakákoli jiná žena a že její příspěvek do rodinného rozpočtu nemusí být o nic menší. Mezi zaměstnanými blondýnkami a ženami jiných barev vlasů je opravdu jen nepatrný rozdíl. Bruneta nebo zrzka ráno vstane, osprchuje se, oblékne se, nalíčí si obličej a odejde do práce. Blondýnka udělá skoro totéž, ráno vstane, osprchuje se, oblékne se, nalíčí si obličej a odejde z práce.

Bez blondýnek by bylo na světě smutno, vždyť ony, podobně jako slunce, prozařují svými světlými vlasy životy nám mužům.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Pražák | neděle 21.10.2012 15:49 | karma článku: 10,75 | přečteno: 1001x
  • Další články autora

Jan Pražák

Úchyl v tramvaji

24.5.2024 v 14:34 | Karma: 36,59

Jan Pražák

I muži mají své biologické hodiny

21.5.2024 v 14:34 | Karma: 22,13

Jan Pražák

Zrádný tajuplný úplněk

18.5.2024 v 7:07 | Karma: 21,71

Jan Pražák

Jak byla Maruška za zlodějku

12.5.2024 v 7:07 | Karma: 26,15