Nabízím svou manželku

Velmi schopnou, zodpovědnou, s pozitivním a zodpovědným přístupem k práci a chutí učit se novým věcem.

Ano, je to tak, nic si nevymýšlím. Hledám pro svou manželku dobrého a důvěryhodného zaměstnavatele, který bude schopen ocenit chuť do práce, zkušenosti a znalosti, které je má žena ochotna poskytnout administrativě nové společnosti.

Samozřejmostí je středoškolské vzdělání ukončené maturitou.

Stručný výčet znalostí a dovedností:
MS Office 2007, Zoner Photo Studio 17, strojopis, velmi dobrý český jazyk (možnost korektur), dobré vyjadřovací schopnosti, empatická komunikace s klienty.

Případné zájemce prosím o napsání jména, společnosti a kontaktního e-mailu do diskuze. Další komunikaci již povede má manželka. Po dohodě lze samozřejmě zaslat životopis i kontakty na osoby, které mohou podat reference o předchozích zaměstnáních na pozicích administrativní pracovnice a asistentka vedení společnosti.

Poskytuji jednoletou záruční lhůtu. V případě nespokojenosti (ovšem, jsem si jist, že k něčemu takovému nedojde – dobře vím, co nabízím) mě můžete v diskusi zesměšnit a potrestat za přílišné sebevědomí.

Na závěr musím dodat, že o této mé aktivitě má žena neví, tedy zatím neví. Až si jej zveřejněný přečte, tak to bude u nás doma asi pěkný mazec.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Paroubek | pondělí 26.10.2015 17:32 | karma článku: 17,45 | přečteno: 1135x
  • Další články autora

Jan Paroubek

Nejlepší přítel člověka?

27.11.2023 v 16:43 | Karma: 12,62

Jan Paroubek

LGBT aneb kam jsme se to dostali

1.8.2023 v 16:46 | Karma: 26,57