Jste ožralí v práci? Vyhazov! Pokud se nejmenujete Leoš Mareš.

Kdokoli přijde do práce opilý, porušuje tím pracovní řád a po právu by měl dostat padáka. To ale zřejmě neplatí úplně pro všechny.

Jak jinak si vysvětlit skutečnost, že Leoš Mareš přišel do své Ranní show na Evropě 2 opilý a vůbec nic se mu nestalo?

Každý, kdo poslouchal ranní show, muselo mu hned dojít, že Mareš není úplně v pořádku. Hulákal, plácal nesmysly a ještě urážel svého dlouholetého kolegu Patrika Hezuckého. Ten to nevydržel a po pěti minutách vysílání raději odešel domů, aby nemusel čelit výpadům ožralého Mareše. Tím si ale pořádně navařil, protože Leoš ho začal urážet a přál mu kulku mezi oči.

Celé tři hodiny vydržel kecat jen o tom, jak ho Patrik Hezucký zradil a jaký je to debílek. No a potom tomu nasadil korunu, když tvrdil, že ožralý byl Hezucký. Tomu už samozřejmě ruply nervy a jen tak Marešovi neodpustí a já se mu ani nedivím.

Nejhorší na tom ale je to, že vedení Evropy 2 úplně popírá, že by byl Leoš ožratý. Je jim asi úplně jedno, že to slyšeli všichni, kteří to poslouchali. Oni se budou Mareše zastávat, i kdyby někoho zabil v přímém přenosu.

Leoš z toho tím pádem vyvázne v pohodě. Nedostane pokutu, nedostane padáka, dostane akorát tak tučnou výplatu. Já jen nedokážu pochopit, proč ho většina diváků Novy pořád tak žere? Mareš je vyčpělý a nevkusně trapný. Jenomže Nova ho pořád do všeho cpe a teď už i na Slovensku Markíza.

Co by se stalo, kdyby Mareš přišel ožralý na živý přenos Superstar? Také by mu to prošlo a ještě by obvinili jeho kolegyni, že to zavinila ona?

Teď si ale vemte, že kdyby se to stalo komukoli jinému, ihned by letěl, ale pan Mareš je zřejmě nedotknutelný a já se jen divím všem těm, kteří jsou za jeho výstupy ochotní platit i 100 000. Já bych mu za to dal dvacku a byl by rád.

Co říkáte vy na Marešovy výstupy? Myslíte si, že už ho bylo všude dost anebo se na něj vydržíte dívat do smrti?

Autor: Jan Liška | úterý 11.1.2011 16:11 | karma článku: 36,09 | přečteno: 3202x