SOCIÁLNÍ DEMOKRATÉ, aneb KDO SEJE VÍTR….

   No co už jim zbývá, než tu ostudu uhájit. Co se námětu bilbordové kampaně ČSSD týče, tak jsme se vrátili do hluboké historie ideologických masakrů. Opravdu nezbývá než zvolit taktiku: pojďme tiše zapomenout na doktora Ratha a udělejme loupežníka z někoho jiného?

   Pan Sobotka prohlásil, že ČSSD nikdy na církve neútočila a útočit nebude, neboť si jich váží a respektuje je. „Nekritizujeme církve, kritizujeme vládní návrh zákona,“ zdůraznil. A ten billboard má být co, prosím?

   Tak to já kritizuji rovnou ČSSD. Za kampaň, která  - jak jistě chtěli - přitáhla pozornost médií. To je přeci zbožné přání všech, kdo se v oblasti PR pohybují. Jednoduchá hesla, zkratkovité symboly. Proč si ovšem ČSSD do fotky vybrala ruku, která vypadá jak ruka katolického biskupa? Proč nezvolila symbol oblečení židovského rabína? Protože katolická církev je snadný cíl pro většinovou masu zmasírovanou komunistickou propagandou. Každý, komu je dnes nad čtyřicet, byl ve škole několikrát povinně na otřesných Vávrových filmech, ve kterých se tuční preláti zalití sádlem podílejí na smrti Jana Husa. Tak komunisté stvořili nepřítele, JEHOŽ OBRAZ SE ZAŽRAL DO DUŠE MAS NA NĚKOLIK GENERACÍ.

Je to tedy tak, že si kopneme do těch, kde očekáváme nejmenší odpor? Dokonce tolerovaný ideologicky zmasírovanou společností. A tak se ptám, kdo to bude příště, kdo se zas znelíbí „dělnickým masám“? A kdy přijde jejich „ozbrojená pěst“? Soudě podle rudých preferencí, už brzy.

   Co jest ukradeno, má se vrátit, respektive krást je špatné za jakýchkoli okolností, i když mi okradený není právě sympatický. Zastávám tento názor jako občan. Je jasné, že si mnozí budou tento postoj  spojovat s tím, že jsem členem KDU-ČSL. Jenže já jsem o tom přesvědčen bez ohledu na to, komu se ukradlo a komu se má vracet.

  Když už si ČSSD snaží nahnat body takto lacinou kampaní, ptám, se kde byli, když se rozbíhala otřesná Drábkova sociální reforma? Co? Materiálů bylo dost, pochybností o transparentnosti ze strany MPSV ještě víc. Podklady k činům jste měli. A co z toho bylo? Pár upocených tiskovek a tichoučko po pěšince.

   Prostě jaká setba, taková žeň. Doufám, že za tuto kampaň,  ČSSD řádně „sklidí“.

 

Autor: Jan Bartošek | pondělí 13.8.2012 7:00 | karma článku: 22,13 | přečteno: 1066x
  • Další články autora

Jan Bartošek

Co bude po Ficovi?

17.5.2024 v 10:45 | Karma: 12,94

Jan Bartošek

Politika kam se podíváš...

6.5.2024 v 21:28 | Karma: 7,64

Jan Bartošek

Slovensko na ro…zcestí

6.4.2024 v 11:18 | Karma: 11,25