Skupinový sex - pravda

Inspirován Saturninem, dědečkem a jejich kanceláří a popuzen literárním dílkem Ivany Dianové pokusím se uvést na pravou míru příběh, který zde zveřejnila. Je po půlnoci, tak snad pokus projde.

( Literární dílko viz zde: skupinový sex  )

Tak předně: nejednalo se o žádný skupinový sex, ale jak je zřejmé z popisu události, byť nepřesného, o údajnou swingers party.

Zpestřit si intimní život nebyl náš společný nápad, ale výslovné přání Ivany, a to opakované. K realizaci mého návrhu na trojku se dvěma ženami nedošlo zejména proto, že trvala na zapojení jakékoliv svojí kamarádky, což jistě uzná každý, kdo je zná, že by bylo kontraproduktivní s ohledem na původní záměr "zpestřit" intimní život.

Naopak její nápady na trojku se dvěma muži jsem akceptoval, ale jen do té míry, že se zúčastním aspoň jako pozorovatel třetí v řadě, což trvale odmítala, prý by se přede mnou styděla za své dosud tajené přátele.

Vilu v pochybné čtvrti vybrala rovněž ona, a to podezřele rychle. Nicméně jsem o ní měl strach a tak jsem šel. Hlubokého hlasu hostitele jsem se nezalekl, zarazil mne spíš jeho knír alá Salvátor Dalí, květovaná košile, tři zlaté řetězy a vytetované heslo na levé paži "taťka Šmoula je mo(u)drý".

Nenosím kontaktní čočky, vidím dobře. Na nějaké šátky na očích si nepamatuji vůbec, to bude zřejmě komplet licence jinak skvělé autorky blogů a fejetonů Dianové.

Nikdo nás neprovedl celým domem, jen nám zběžně ukázali, kde je WC a poprosili nás, abychom se trefovali do mísy.

Údajný bývalý student paní "profesorky" Ivany byl na místě od počátku a  vyjel po ní hned. Ukázalo se, že to není žádný student (a myslím, že nikdy nic nestudoval), ale otec jednoho z dětí, které mívala Ivanka ve školce. Aby si mohli co nejrychleji spolu užít, co nejspíš někdy v minulosti nedokončili, nastrčil mi do náručí svojí partnerku, která se ukázala být jeho tetou. Pravdivě Ivana popisuje šero při tanci, byl jsem za něj rád, mohl to totiž podle vzhledu být klidně i amantův strýc, a ne teta.

Také mikádo není úplně přesné, ale vlasy měla. Nohy též, délku jsem neřešil. 

Asi dvě tři hodiny jsme pak s mojí novou partnerkou a hostitelem strávili velmi příjemně při tiché hudbě a mariáši, ve kterém se oba ukázali být dobrými soupeři, ale zase ne tak dobrými, abych si nevydělal na taxíka domů.

Zlatorůžovou lampičku nad postelí rozkoše nerozsvítil "student", ale já, když už mi přišlo, že bychom měli jít. Neprostestovali ani jeden, večer to byl dlouhý.

Nepochybuji o tom, že celá akce byla předem naplánovaná, ale důkazy nemám. Také si samozřejmě nemůžu být jistý, že celý Ivanou popsaný příběh se udál někde jinde, někdy jindy a s jiným jejím mužem.

Já jí jen mohu poděkovat, že mi zpestřila mnohé další večery. Scházíme se ve trojce na partičku karet od té doby pravidelně. Vždy chce předem vědět, v kolik se přesně vrátím.

Autor: Jan Andrle | neděle 16.8.2020 1:00 | karma článku: 26,66 | přečteno: 1815x
  • Další články autora

Jan Andrle

Ochranka

17.5.2024 v 19:24 | Karma: 22,13

Jan Andrle

Skloréza

14.5.2024 v 17:38 | Karma: 11,93

Jan Andrle

Pionýři

4.5.2024 v 23:57 | Karma: 24,57

Jan Andrle

Ajznbón (XIII - Čarodějnice)

1.5.2024 v 4:54 | Karma: 14,29

Jan Andrle

O biči, koloběžce a řízku

24.4.2024 v 20:14 | Karma: 12,89