Nesouhlasíte? Neurážejte!

Občas si přečtu příspěvek, se kterým nesouhlasím. nebo se mi nelíbí.  Nedám mu prostě karmu. Ale někteří lidé si myslí, že v takovém případě je třeba pěkně "zdupat" autora.

Sama jsem se s tím několikrát setkala. Napíšu, že bylo pikantní, když jsem na netu našla všechny tři možnosti, když jsem hledala, jaký že to má čas Tunisko, a hned jsem byla blbá nána, která neumí hledat na internetu. Jindy jsem byla nazvána hloupou učitelkou, prostě titulů a urážek jsem si na své konto přečetla již dost.
Nemohu říct, že by mi to nevadilo, vadí, ale dokážu to přežít. Jen si říkám, že spousta lidí nechápe zobecnění, nadsázku,  zkrátka tzv. nečtou mezi řádky.
Když napíšu, že mi vadilo, že na pláži mezinárodního hotelu, kde byli ubytování samí Němci, Holanďani, Poláci, Rusové, Slováci, Češi..., převládali Arabové, nevyjadřuji tím přeci rasovou nesnášenlivost, spíš podiv nad tím, jak se tam dostali, když u brány hlídá stráž s já se musím prokazovat kroužkem na ruce. Chci tím asi říci, že mi vadí korupce a že vládne mezi Araby stejně jako třeba u nás. 
Milí kritikové a diskutující, nehledejte v příspěvcích kohokoliv to, co tam není. Svůj nesouhlas vyjádřete tím, že nedáte karmu, ale nanadávajte, netitulujte a dopřejte lidem, ať vyjádří svůj názor. Napiště ho taky. Děkuji a přeji pěkný večer. 

Autor: Jaroslava Indrová | pondělí 3.8.2009 21:42 | karma článku: 18,01 | přečteno: 1563x