Láska vyjádřená fackou

Včera lilo jako z konve a já vyrazila na povinnou vycházku s naším „tygrem“ (tedy jezevčicí).

Některé psy už z daleka nemusí, a tak najednou začala vrčet a štěkat. Uviděla jsem pěknou tmavovlásku pod velkým deštníkem s malým bílým psíkem, který byl příčinou.  Právě je dobíhal pohledný mladík. Něco začal křičet a bez varování vyťal dívce facku. Dívka začala plakat a třela si tvář a mladík na ni neustále křičel. Opatrně jsem popošla trochu blíž, abych dívce pomohla, kdyby ji mladík znovu bil. Něco z rozhovoru jsem slyšela. Přestože dívka neustále opakovalo, ať jí dá pokoj, že s ním nechce mluvit, křičel na ni, ať mu řekne, kde byla, nebo uvidí.

Po chvilce změnil taktiku a začal ji prosit, ať se na něho nezlobí, že už ji nebude bít, jen ať mu řekne, s kým byla, že ho trápí a ať jde s ním a podobně. Ona jen mlčela, občas zopakovala svou větu, ať ji nechá být. Ještě asi třikrát se na ni vrhl, ale udeřit si ji přede mnou už netroufl. Bylo to kousek od hřiště, kde právě probíhal fotbalový zápas, tak jsem mohla dělat, že se dívám na fotbal, ale po očku jsem je pozorovala. To, co přišlo, mě znechutilo. Mladík začal teatrálně plakat, prosil, ať ho neopouští, že pro ni udělá všechno, jen ať s ním zůstane… Věty, které z něho padaly, byly doslova perly. „Kotě, já tě, pičo, miluju. Kurva, já tě miluju. Kotě, pojď piča se mnou. Kurva já bez tebe nemůžu žít. Kotě, neopouštěj mě piča.“ A pořád dokola.  Vyslovit bych si to netroufla, i napsané mě to děsí.

Měla jsem sto chutí dívce říct, ať toho kluka pošle ihned k vodě. Když vám někdo nejdřív dá facku a pak se s pláčem domáhá vašeho slitování a lásky, není ani jednoho hoden. Jestliže je schopen svou milovanou udeřit na veřejnosti, co udělá v soukromí, kde nikdo nebude? Brzy poté, co začal tak srdceryvně plakat a domáhat se dívčiny lásky, jsem odešla. Ještě jsem zaslechla něco v tom smyslu, že si buď něco udělá, nebo že zabije ji, když ho opustí. Na místě oné dívky bych měla strach, že nějakou ze svých hrozeb splní – nebyl by ostatně ani první, ani poslední. Jemu podobných v poslední době přibývá. Jednu známou zmlátil mladík, s nímž se rozcházela tak, že musela vyhledat lékařské ošetření. S ní zmlátil i kamaráda, který ji chtěl bránit.

Jak může někdo mluvit o lásce a zároveň objekt své „lásky“ bít! Jak může někdo považovat milovanou osobu za svůj majetek! Jak může dívka připustit, aby ji její milovaný tituloval  pi.. kotě! Jak může dívka snést, aby jí na veřejnosti hrubě nadával, a dokonce ji i udeřil! Hodně otazníků najednou. 

Děvčata, dejte si na podobné týpky pozor, i když vás občas zahrnují svou pochybnou pozorností. Lepší být zdravá a živá, i když sama bez kluka, než mít kluka, který si z vás udělá svůj majetek.

Autor: Jaroslava Indrová | neděle 28.6.2009 18:42 | karma článku: 18,00 | přečteno: 1521x