Zásadně proti povinnosti, zejména očkování

Začneme zrušením očkování a skončíme všeobecným zrušením veškeré povinnosti. Třešinkou na dortu bude konečné zrušení slova povinnost, neboť náš svět je místo pro život pohádkově snadný.

Moudré reklamy nás dlouhodobě vtipně poučují o tom, že nic nemusíme. Stačí si koupit cosi 10 x v 1 a jít. Nic nemusíme dělat. Nemusíme cvičit, nemusíme milovat, stačí si vzít příslušné pilulky a nemusíme se vůbec zabývat jakoukoli povinností. Taková je doba postfaktická respektive toxická.

Vždy je vhodné se podívat na základy zla, kdo je pod nimi podepsán. Třeba taková  Vyhláška o očkování proti infekčním nemocem.  Nemusíte tam ani klikat, já vám vše podstatné tady řeknu pár jednoduchými slovy.

Vyhláška na nás uvaluje totalitní povinnost očkovat se proti nemocem, které již dávno neexistují a pokud ano, tak jenom v novinářských pohádkách? Viděl někdo z vás někdy tuberkulózu? Leda v obrozenecké literatuře. Zaškrtl vás snad někoho záškrt? Potetoval Tetan? Udávil Kašel? Spálily spalničky (které již z názvu jsou jenom malé)? Zarděly se před vámi zarděnky? Našli jste za ušima příušnice místo chytrých sluchátek? Pneumokokosy, hepatitydýty, žluté zimnice? Znáte je osobně. Jsou to jen mýty. Údajně to způsobilo očkování. Kdepak. Máme důkaz nad důkazy. Drtivá většina těch údajných nemocí se u nás i ve světě přirozeně promořila a sama od sebe vymřela. Jediná nemoc nám zůstala, a to je zuřivka respektive vzteklina. Ale ta není infekční. To je povahová nemoc. Některé povahy dětí, zvířátek i dospělých se neumí vyrovnat s tím, že jim nekoupíte cukrátko, nechcete si s námi hrát apod.

Já jsem sice očkován, ale právě kvůli zuřivce, co mám doma, abych měl od ní klid. Jinak bych to nedělal, ale ten klid mi za ty párměsíční křeče stojí. Dokud to přežiju, budu se očkovat kdykoli mi to domácí zuřivka naznačí.

Je také vhodné se podívat, kdo je pod poslední platnou vyhláškou o očkování podepsán. Je tam nějaký Julínek. Vygůglil jsem si ho a je to ten, co nám kdysi napařil regulační poplatky. Tady to vidíte. Očkování má být povinné, aby z nás dostali poplatky. No není to dostatečně odrazující? Nové vládě ODS stačí zavést opět ty poplatky a očkování úplně umře samo.

Takže. Vše je pouze komplot vůči ODS. Nenáviděný Babiš chce do poslední chvíle škodit, i když se tváří, že snadno předává moc. A není pravda, že jakmile je člověk na světě, první, s čím se po narození setká je regulační poplatek. Kdepak. Ty už altruisticky dávno zrušil dobrovolně milý pán Topolánek.

Po přirozené likvidaci povinnosti očkování postoupíme k analogickému rušení všech dalších povinností: platebních, restitučních, exekučních, rodičovsko potomských. V nastalém ráji se nikdo o nikoho nebude povinen starat, a nakonec ani o sebe. To je ta svoboda. Také nikdo nebude moci nic požadovat a chtít, protože tím by vyvolával povinnost, že mu musí někdo jeho přání splnit a tím by hrozil návrat pocitů povinnosti. A není pravda, že je to nějaký náběh ke komunismu. Pravda, budou zrušeny peníze, protože by za ně někdo mohl zneužít svou chtivost po nich k obnovování kultu povinnosti něco splnit. Ona totiž povinnost úplně nezmizí. Stále se bude vymáhat povinnost nemít a neuvalovat žádnou povinnost a každý bude jednou ročně povinně podávat přiznání nalezených a odmítnutých povinností. Takže buďte bez obav. Je to pohádkově snadné.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenek Horner | sobota 4.12.2021 5:16 | karma článku: 13,40 | přečteno: 475x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Novinářská práce upadá

16.5.2024 v 2:35 | Karma: 13,49

Zdenek Horner

Opáčko z dějin Ukrajiny

15.5.2024 v 9:18 | Karma: 30,73

Zdenek Horner

Predátorská věda

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,33

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,93

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,68