Rozvrhlá společnost aneb nikdo nemá právo bydlet

Svět podle Šichtařové právě vrcholí. Kdo si na bydlení nevydělá, nemá právo bydlet. Takže všichni od kojenců po invalidy, kteří nejsou schopni si vydělat, alou na ulici. A kdo si myslí, že je tu nějaká potřebnost, je fašista.

Nikdo není potřebný, nikoho nepotřebujeme a víme to předem. Protože nemůže žádný kojenec zaručit, že jednou bude mít zásluhy, nelze ho již nyní na základě potřebnosti nijak podporovat a patří na ulici, kde ať se kouká okamžitě naučit především, jak vydělávat na bydlení. Nikdo nebude kojencům bydlení hradit, hlavně ani těm opuštěným. Je to nakonec jejich vina, že se špatně narodili a my je nepotřebujeme. Už dnes to s jistotou víme, že sociofašisti, co si nevydělají na bydlení žijí jen z milosti těch, co to platí. Z toho pohledu jsou vlastně čestní a hrdí bezdomovci avantgarda společnosti, protože ti se té myšlenky ujali jasnozřivě dávno před  Šichtařovou.  Jsou si vědomi svého práva nebydlet a užívají si to plnými doušky.

Společnost je předem a jednou provždy přirozeně daná. Žádná investice do perspektivních proudů společnosti nemá žádný smysl a užitek. Dobře už se máme, my, co na to máme a bydlíme, a tak se to nesmí měnit, ani ovlivňovat. Stát nemá do tohoto rozvrhu co mluvit. Myslí si, že když nám sebere daně, přerozdělí je kamarádům a sociofašistům, že tím něco buduje a umožňuje. V žádném případě. My nikoho nového a schopného nepotřebujeme. Buď jím už někdo je anebo není. Všechno ostatní je levice, echt levice, ultra echt levice, čert levice. Levice je dávat. Pravice je brát. Tak už si to sakra zapamatujte. Šichtařová vám to nebude do nekonečna psát.

My, čeští romantičtí průmyslníci a finančníci jsme schopni a rozhodně ochotni vzdorovat celému sociofašistickému světu. Pokud některé státy, USA, země EU, Čína a další všichni, ochraňují nějaké svoje investice, a investují jen do potřebných, nikoli do těch, co si to zasluhují, nic nám to nevadí. My otevřeně nic ochraňovat a společensky konstruovat nebudeme. Chvála sobectví budiž naše heslo na věčné časy. To sobectví nás ochrání před celým světem. Zanedlouho, těsně po konci světa, budou všichni rozdaní, ale nám stále bude zbývat sobecká rezerva a budeme z ní schopni kompenzovat ztráty podnikatelů z tohoto vnějšího ohrožení.

Pokud možno vůbec nikomu nic nedávejte. Hlavně tím nerozmazlujte svoje děti a už vůbec ne nějaké nepotřebné staré rodiče, o prarodičích ani nemluvě. Nikdo nemá právo u vás bydlet. Pokud to vyžaduje nějakým pláčem, je to sociofašista. Opakujte si to stále dokola. Sociofašista, sociofašista, sociofašista … a nepřestávejte. Bezdomovectví není žádný koncentrák, který byl stejně jen malou okrajovou záležitostí fašismu (bez socio). Bezdomovci zdravím jen kvetou, jsou již přizpůsobeni pravé pravicové přirozeně věčné vládě, která se nemusí nikdy střídat s tou echt levicovou.

Také tu Šichtařovou milujete? Má v tom promyšleně jasno. Není populistická. Není fašistická. Je mile sobecká. Za to ji nelze než chválit. Kdyby neexistovala, bylo by třeba ji znovu a znovu vymýšlet. Někdo by si mohl myslet, že existují nějaké výjimky, které by mohly mít oprávnění bydlet z nějakých důvodů na státní útraty nás rozhodujících sobeckých daňových poplatníků, ale opak je pravdou. Ať jsou to oběti trestných činů, kojenci, oběti povodní, požárů či tornádek, nemají žádný nárok na chládek. Vláda premiérky Šichtařové rozhodně navrhne sobecký zákon, kterým se nahradí zákon o rodině a zdraví obyvatelstva. Zredukuje se tím byrokracie a vše se převede na společného jmenovatel, neplatíš – nebydlíš a basta. Nikdo nemá ze sobeckého chvályhodného pohledu žádnou perspektivu, takže všechny dotace na výhodné úvěry či úroky budou jednou provždy vykotveny z ústavy.

Stále nemáte jasno, koho volit? Já ano. .))) a jsem z toho sobecky šťastný…

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenek Horner | středa 11.8.2021 11:13 | karma článku: 15,61 | přečteno: 804x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Predátorská věda

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,09

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,93

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,68

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,21