Prezidentova špionážní detektivka

V nejbližších dnech se dozvíme z důvěryhodných zdrojů, že BIS odposlouchává/vala ústavní činitele. Ti prý mohou být vydíratelní. Ale neměli by být natolik poctiví, že by jim ani odposlechy nepošramotily fasádu?

Z důvěrných zdrojů vím první, že tyto informace má prezident od agenta RusČin008. Výsledkem by měla být jistá anestezie svědomí za porážku v Afghánistánu, kterou nám společně s Talibánci uštědřily také naše spřátelené mocnosti.

Člověk by očekával, že si toto špinavé prádlo vyperou kamarádi hradu a podhradí společně na nevydírací schůzce, případně to upřímně řeknou právním způsobem do zápisu na zasedání rady obrany státu. Ale my bezpečnostní službu nepotřebujeme, když ji máme outsourcovanou spřátelenými mocnostmi. Nic jako české zájmy v obraze spravedlivé osobní vendety neexistuje.

Člověk by očekával, že, když prezident usiluje o odvolání nebezpečného zločince, který hrozí v naší zemi nejvyšším ústavním činitelům, že o tom bude informovat spřáteleného bratra v politice na život a na smrt. Pravděpodobně je prohřešek podgenerála Koudelky tak veliký, že zastiňuje i logické možnosti našeho současného premiéra, který by vůbec hrozbu nepochopil a podgenerála by neodvolal. Náš premiér je totiž čistý jako lilie a rozhodně jej ani ve snu nenapadlo, že by mohl být vydíratelný někdo na podobné úrovni ctihodných, jakým je sám.

Z důvěryhodného zdroje blízkého agentu RČ8 (používám tento krycí krypto název, aby nebyl tak snadno odhalen, jde o toho již výše uvedeného, však víte…), že odposloucháváni byli dva členové ochranky, kteří kleli, když spadli do rybníka pomáhajíce prezidentovi po rekreační plavbě ze člunu. Kleli sprostě a jmenovali některé osoby v naprosto nelichotivých kontextech.

Připravme se na vulgarismy, jež bude prezidentovo odhalení obsahovat. Rozhodně zacpěte svým dětem uši a zakryjte oči, případně jim vypněte doma WiFi. Po přečtení zprávy bude záznam prezidentovy zpovědi vymazán a druhého dne budou staženy a skartovány všechny výtisky Blesku, kde se zpráva objeví. Na něco takového není západní rozvědka NATO připravena a tím se docílí, že se odhalení neprovalí zbytečně na západ.

Závěrem mi dovolte, abych svému prezidentu veřejně poděkoval a vyjádřil pokoru i dalším jeho soliterně kosmopolitním krokům, kdy spravedlnost musí být vyslovena, ať to kohokoli stojí, co to stojí. Jsme zvědavi, zdali dá premiér podgenerála správcujícího BIS preventivně zatknout a umístí jej někam do Krymské vazby, aby zabránil jeho rituálnímu harakiri.

Očekávejte další neuvěřitelné podrobnosti v nejbližších hodinách. Nejlépe, když teď tak týden nebudete spát budete viset na zdejším blogu. Zde se vše dozvíte jako první. Tedy vy jako druzí. Ale rozhodně dříve než nějaký pomalý český Blesk.

Autor: Zdenek Horner | úterý 17.8.2021 20:24 | karma článku: 14,44 | přečteno: 314x