Pan prezident, hetero psychopati i Orbán mají pravdu

Je třeba zakázat šíření nepochopitelné deviace v sexuální oblasti za každou cenu. Všechny sexuální deviace jsou nemoc a zlozvyk. Je nutno tam samozřejmě zařadit i katolický celibát a rozšířit označení LGBT+ na LGBTC+

Gendro pohlavní deviace jsou nepochopitelné. Já to nemám, a tak je to zvěrstvo. Je potřeba zcela nekorektně na rovinu říci, že to platí prostě i pro katolický celibát.

Je to stoprocentně nakažlivé a přenosné příkladem. Teologické fakulty praskají ve švech. Budoucí adepti farářství se těší na celibát jako na osvobození. Chtějí uniknout z posvátné hetero povinnosti. Považte knězi se nelíbí Marylin Monroe, Ornela Mutti, Keira Knightly, Alena Šeredová .) … Tu Šeredovou bych jim odpustil, tam je mate to šeredně návodné příjmení. Je to naprosto odporné a nepochopitelné.

Možná se duchovním ženy dokonce líbí, ale nedají to znát a z křesťanských důvodů neprojeví svou náklonnost. Jiným se skutečně zdají ženy natolik odporné, že se rozhodli před plodící povinností uletět k celibátu. Jejich nenávist k ženám pak jde tak daleko, že se musí na protest pomilovat s nějakým mladým ministrantem, aby manifestovali, jaká to odpornost ďábelská je, ta pudová závislost na vzrušujícím nahém ženském těle.

Mají na to mocnou nadnárodní organizaci, aby mohli nad ústavami států šířit svoji neplodnou a nesmyslnou deviaci. Hrají si pak ještě na naše nadrodiče. V rámci pastorační činnosti by nám chtěli radit, občas i předpisovat prostřednictvím citového vydírání, že nezprostředkují spásu, jak prý máme žít v rodině, kterou opustili a nikdy se k ní nehodlají vrátit. O sexuální závislosti na milence se dozvídají jen z pověstí nedeviantních heterovětšinálů. Nemohou tomu věřit, protože celibát je tak skvělý, cenný a ušlechtilý. Některé genetické vývojové linie mají příležitost vymřít. Skvělé.

Jejich celibátní svatostánky jsou na každém návrší neustále obnovovány z peněz nás všech, protože byly falešně označeny nezřídka za národní památky. Ale přiznejme si, uctíváte někdo nějakou homosexuální památku? Nepřípustné! Nepřístojné!

Místo nošení heterosexuální milenky na rukou, uctívají celibosexuálové křížovou cestu k smrti. Proto je nutno rozšířit deviantní skupinu jinopohlaviálů či genderobláznilů o tyto krypto antiheterosexuální celibátníky. Tedy LGBTC+

Netrvám na tom, aby nosili vyšitá Céčka při jejich procesí pride. Jsem v podstatě úplně liberální a mnohá Céčka řadím mezi přátele. Ale je třeba se poctivě bránit všem deviacím a začít je nutno zrušením všech církevních výjimek v ústavách zemí heterosexuální internacionály.

I takto zcela spravedlivě konzervativně většinově přirozeně může znít vyjádření potřebného nekorektního odporu. Heteropsychopatii zdar, deviacím zmar.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenek Horner | neděle 27.6.2021 17:47 | karma článku: 14,51 | přečteno: 733x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Novinářská práce upadá

16.5.2024 v 2:35 | Karma: 20,51

Zdenek Horner

Opáčko z dějin Ukrajiny

15.5.2024 v 9:18 | Karma: 32,18

Zdenek Horner

Predátorská věda

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,33

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,94

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,68