Orbánův státnický kapsus

Vypadá to tak lákavě. Zakázat o něčem mluvit. Samozřejmě ne o konzervatismu, to by byl liberální fašismus. Ale mluvit o stejnopohlavních párech, to je jako čarodějnictví ve středověku. Informované děti pak uletí do gendru.

V normální zemi plné rozumu a laskavosti politiků vůči jejich voličům stačí rozhodnutím vlády a parlamentu nepodpořit v rozpočtu aktivity, s nimiž vláda nesouhlasí. Na názorovou regulaci demokratickými dostupnými prostředky má každá vláda právo a volič má právo ji za to znovu pomilovat nebo rozpustit do bezvýznamnosti.

Zákazem homosexuální osvěty se naopak v dětech vyvolá mnohem vyšší zájem o tyto otázky. Znovu se zde naznačuje, že stejnopohlavnost někde považují za kriminalitu spojenou s pandemií. Ano, po osvětě se již nelze homosexualitě ubránit. Proto je nutno rozšířit televizní a počítačové zámky pro děti přes oblast pornografie až k stejnopohlavnosti či transgenderitě.

Bohužel bude nutné cenzurovat i zpravodajské vysílání přes den a založit regulační úřad na kontrolu vysílání zpráv o politickém projednávání genderooblasti. Zprávy o výsledcích politického uvažování pohlavních zachránců lze vysílat až po 22 hodině. Děti se za každou cenu nesmí dovědět o stejnopohlavnosti do 18 let. Pak již funguje antigenderový hormon, který lze posílit zvýšenou dávkou kombinace vakcín sputnik švej ču šou v antigenderovém poměru.

Zanedlouho jistě bude samotné slovo gender zakázáno v rozumných zemích se počítá s lůzou, které by toto slovo bez hrozby vězení jistě tu a tam uklouzlo. V tomto smyslu je třeba zvýšit tlak na tisk a zvýšit o ušetřené peníze za gender aktivity rozpočet policie, která musí v tomto smyslu být všude. Tentokrát se uvažuje, a vládní konzervativně tradiční odborná rada vlády záchrany Maďarska před gendervirem to již rozpočítává, že vláda postaví do rodin hlídky, aby byla zajištěna genderová záchrana i v soukromí. Dítě si nemůže vybrat, ale my můžeme vybrat genderem ohrožené dítě z rodiny. Hlídky to zajistí a v důsledku toho Maďarsko nikdy nevyhyne na rozdíl od ostatních liberálně genderových národů.

Radím vám, dejte i u nás konzervativcům svůj hlas včas, aby nám neujel maďarský vlak do ruskočínského nebe. Na příkladu Maďarska se jasně ukazuje, že liberálně fašistická diktatura genderu, která pro nás hetero chystá gulagy může být definitivně poražena na hlavu. Stačí mít cit pro nekorektní demokracii, která je i pro Česko absolutně nutná. A jestli tomu někdo nerozumí, aby si tuto věc nevykládal někdo jinak, poškemrejme u prezidenta Zemana ať jen nevaruje a svolá tábor hetero na Bílou Horu.Zabijí se tím hned veškery mouchy jednou populistickou ranou. Hura, hura hura -- hetero hurá.

 

 

 

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 8.7.2021 12:12 | karma článku: 8,56 | přečteno: 296x