Konec neplodných a málo produktivních párů

Prezident Zeman pohrozil vetem vůči zákonu o manželství pro homosexuály a oznámil, že vyznamená blouznivého pátera Piťhu řádem TGM za odvahu. TGM se musí v hrobě obracet. Navíc jsou ohrožena neplodná manželství.

Prezident v Soukupově Barrandovském  Týdnu s prezidentem 10.1.2019  jasně vyjádřil názor, že jediným smyslem manželství je plodit děti. V důsledku tohoto důsledného postoje se změní manželství neplodných párů na pouhé registrované partnerství. Pochopitelně se to týká především i budoucích tzv. manželských sňatků seniorů, u nichž je jasné předem, že již dítě nezplodí. Není to žádné manželství, a proto se bude nadále jmenovat registrované partnerství. Pochopitelně se všemi právními omezeními, které poskytuje tato forma evidence obyvatel homosexuálním párům. Proti sexuální orientaci a svévolné neplodnosti občanů nikdo nic nemá, ale nemohou se divit, ti neplodní, že stát to odmítá donekonečna podporovat.

Podobně bude do budoucna zacházeno i s málo plodnými manželstvími. Pokud po 20 letech manželství nebudou mít manželé spolu tři děti, bude jejich manželství přejmenováno na manželství druhé kategorie. Dvoudětná a jednodětná manželství nepřinášejí naší firmě zemi žádný užitek. Jenom nahrazují přirozenou mortalitu a my potřebujeme hlavně pracovní síly.

Máme v prezidentu Zemanovi velký národní poklad. Proti fašizujícím lepšolidem se dokáže odvážně postavit a vymezit lidový génius, který si s čučkaři snadno poradí. Demaskuje jejich podstatu jejich narušování firemní národní vlastenecké kultury. Na jeho počest by se ty TGM řády měly přejmenovat na řády MZ. On snad je doopravdy pan prezident skutečný svatý mimozemšťan.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenek Horner | pondělí 14.1.2019 7:57 | karma článku: 13,92 | přečteno: 686x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Predátorská věda

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,10

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,93

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,68

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,21