Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Co přesně Zeman řekl, od času 24:20

"... uvažuji o tom, že budu vetovat zákon o manželství homosexuálů, a to nikoliv proto, že bych měl něco proti homosexuálům, já respektuji jejich sexuální orientaci, ale protože si myslím, že manželství je určeno k tomu, aby rodina vychovávala děti a to homosexuální, tedy jednopohlavní vztah nemůže dosáhnout. A má-li stát pečovat o rodinu, musí pečovat především o tento typ manželství."

Je neuvěřitelné, co všechno z toho dokážete vyvodit za bláboly...

2 0
možnosti
PT

P69e34t49r 93T53o72m14e54k

14. 1. 2019 19:47

Je to nejen neuvěřitelné ale i odporné. Zajímavé je, že panu Bangovi to nevadí a zřejmě to podle něj do kultivované diskuse patří.

0 0
možnosti
JT

J27i20r20i 76T93i48c57h59y

14. 1. 2019 17:16

Tenhle pisalek nas tu busde stale otravovat vylevy levicacko-fasistickeho "zapadu" o krase homosexuality, "kontinuite" pohlavi, uspesich prznitelu jazyka ("gender", he/she/?), nastesti mu to v Cesku jeste nezerou.

1 1
možnosti
JT

P.T. Pantlíková, Korecký, Burda....reagujete na smyšlenky jakéhosi trouby, který šíří dezinformace. Poslechněte si raději to, co skutečně president Zeman řekl na téma homosexuálové a manželství. Názor presidenta je rozumný. Jsem ráda, že president ocení pana prof. Piťhu za to, že v prostředí všeobecného marasmu jasně pojmenoval co znamená přijetí Istanbulské úmluvy. Jestli je někdo blouznivec, hlupák, lhář a hlavně negramota a sprostý člověk, tak je to autor blogu.

11 1
možnosti
Foto

Díky, paní Tomková, bylo to pro mne neuvěřitelné, přehnané tvrzení, proto jsem reagovala ironií... R^

0 0
možnosti
PT

P36e75t84r 90T44o43m85e97k

14. 1. 2019 10:54

Pane Hornere, ani náhodou nejsem příznivec prezidenta Zemana. Vy mu tímto blogem dáváte do úst něco, co neřekl a šíříte tím paniku z jeho působení. Ve které minutě vašeho odkazu na Týden s prezidentem ty hrůzy to řekl?

1 0
možnosti
ZH

Ale nepovídejte, paniku? Asi tak jako páter Piťha viděl homosexuální gulagy. ;-D

0 3
možnosti
PK

Myslím,že jeho volební období jednoho dne slavnostně ukončí obřádným spálením čehokoliv, rozpustí svou čestnou kohortu "zajímavých" lidí a pak odejde na vysočinu a nastoupí jiný prezident a věci se pohnou, ikdyž bude třeba nuda;-D

1 2
možnosti
Foto

Prezident ČR M. Zeman rozhodně nenudí - a o to mu jde. ;-) Nejhůř je na tom ten politik, který je bezbarvý, otravný a nudný - málem se o něm neví že existuje. Takzvaný "kladeč věnců." I v tom je M.Z. originální - nedá na řeči těch, co vždycky vědí, co by on měl či neměl dělat. No jo, někomu zase vyhovují ti bezbarví, hlavně těm nudným politikům a jejich vyznavačům. :-/. M. Z. každou chvíli překvapí, určitou nejmenovanou skupinu občanů pořádně rozhodí, ale jiné zase pobaví... ;-) A to mu jde. Podle mne se do dějin rozhodně zapíše, poněvadž je sám svůj... Nezapadne do obecného klišé šedivého zástupu politických postav - jako byl na př. A. N. a podobné "hlavy" státu. ;-(

Podle mne - konečné slovo ve všem má stejně parlament - taktéž zvolení zástupci občanů - tak o co jde? Jsme přece demokratická země - anebo už nejsme? I president České republiky může, jako jiný občan ČR, vyslovit vlastní názor, který nesouzní s "hlavním názorovým proudem" - nebo ne? Dobrý den. :-)R^

0 2
možnosti
  • Počet článků 829
  • Celková karma 20,69
  • Průměrná čtenost 967x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik