Čím větší blud, tím větší vyznamenání

Polopříčetný satrapa na Pražském hradě se chystá k další celosvětové ostudě. Chystá vyznamenání pro pátera Piťhu za jeho veřejně bludy o homosexuálech. Vyznamenání u nás ještě 4 roky bude za naprosto sprostou lež?

Podle  Christnetu  prezident říká, že nemá nic proti homosexuálům, že je respektuje. Ale něco proti nim musí mít, když chce vetovat případně parlamentem schválený zákon o manželství homosexuálů. Má cosi proti manželství homosexuálů, protože prý není jejich cílem vychovávat a mít děti. Něco nevyřčeného proti homosexuálům mít musí, protože neplodná manželství heterosexuálů mu v zákoně a v životě nevadí. Jediným smyslem manželství jsou přece děti. Kolikrát ještě uslyšíme tuto lež, za níž stojí utajený homofobní osobní blud. Smyslem manželství je láska a na ní založený co nejpevnější životní vztah a možnosti nejtěsnější životní spolupráce, která je navíc umocněna veřejnou deklarací navenek.

Nevím, zdali by bylo nějak úlevné, kdyby prezident vystoupil ze své pokrytecké korektnosti a vysvětlil veřejnosti, co mu na homosexuálech vadí. Možná bychom se dozvěděli, že věří homosexuální totalitní hrozbě projektované klerofašistickým páterem Piťhou, který vidí apokalyptickou totalitu vedoucí k holokaustu heterosexuálů. Zřejmě se takto můžeme bez obav označovat navzájem. Výraz klerofašista je plně na místě. I já mám nekorektní vizi, kdy všemocná katolická církev znásilňuje mladistvé dívky i chlapce svévolně na každém kroku. A kdo se tomu nepodvolí, ten poputuje do kacířského tábora. Proti tomu byly tábory smrti fešácké tábory. Každý večer se upálí dostatek kacířů, aby bylo dost masa k večeři. Katolická církev ušetří a zbaví se bezvěrců.

Snad nikoho moje představa nepobuřuje. Vždyť je to jen taková plastická vize, abychom si uvědomili, co se může stát. Mohu poprosit také o nějaké to vyznamenáníčko? Pokud někoho moje představa pobuřuje, tak vážně říkám: naprosto naši katolickou církev respektuji, nic proti ní nemám, ale církev je pro duchovní podporu a ne pro znásilňování. Je snad znásilňování knězem méně škodlivé, než strašidelná hrozba homosexuálního rodiče na očích vychovávaného dítěte? Vyznamenávat církevního hodnostáře církve, která se ocitla v morálním provalu, kdy tvrdila, že u nás se žádné případy zneužívání kněžími nevyskytují, to již musí mít člověk ultra kachní politický žaludek.

 

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 11.4.2019 23:01 | karma článku: 17,11 | přečteno: 893x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Novinářská práce upadá

16.5.2024 v 2:35 | Karma: 20,53

Zdenek Horner

Opáčko z dějin Ukrajiny

15.5.2024 v 9:18 | Karma: 32,32

Zdenek Horner

Predátorská věda

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,33

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,94

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,68