Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

ANO Babiš lže, byl spolupracovníkem StB, udával a má už nakradeno.

Vím, že je to marná snaha, ale neodpustil bych si, kdybych se o to alespoň nepokusil, protože naše kdysi objektivní média v rukou Babiše-Bureše dostala náhubek z peněz tohoto slovenského mesiáše českého národa. 

Překvapilo mě, jak lehce si dali novináři z vydavatelství MAFRA nasadit náhubek od Andreje Babiše. Kam se poděli ti bojovníci za právo informovat občany. Kam se poděl odhodlaný pan Čásenský, bojovník Kubík, či Jaroslav Kmenta,Komárak, Syrovátka a všichni ti ivestigativní novináři, kterým neunikla žádná nepravost. Spravedlivě se rozhořčovali nad tím, že detektivní agentura sleduje lidi, odhalili tunel Opencárd, tunel Blanka tunel dálnice, a já nevím co ještě. Označení kmotr a mafián rozdávali lehkým perem kde komu, ale ani jeden z nich nenapsal o cestě poctivce Babiše za milardami z privatizace. Mimochodem Jaroslav Kmenta se po půl roce zase připoměl dva roky starým článkem o kmotrovi Mrázkovi, kde byla cudně zabalena podprahová informace s kým se Mrázek stýkal, s logickým vyústěním pro čtenáře, že i tito lidé jsou minimálně půlmafiáni. 

Andrej Babiš může s klidným svědomím tvrdit, že MF DNES, ani Lidovky, či jejich internetové podoby mu nedělali předvolební masáž. Je to pravda, vtip je ale v tom že koupené noviny i s novináři (doslova) nikdy nepátrali o jeho temných cestičkách k bohatství a k dnes už i k moci. Pokud by nebyli v jeho žoldu, tak bychom se dozvěděli:

-že při privatizaci Lovochemie si vypůjčil od IPB půl miliardy a nezaplatil ji, protože nechal dluhy "mazaně" převést do firmy, kterou posléze poslal do konkurzu a Zaplatili jsem to za něho všichni.

- že jeho dobře řízený holding dluží procentuelně víc, než celý náš stát, takže oněch 34 tisíc zaměstnanců financuje na dluh, možná i svou předvolební kampaň. V současné době dluží jeho slepenec firem 23 miliard korun a v krátkodobých závazsích 13 miliard korun. Pokud chcete vědět víc, doporučil bych článek Petra Holuba na Aktuálně.cz.

-že Andrej Babiš alias Bureš skutečně spolupracoval vědomě s StB a mohli by snadno jmenovat i řadu estébáků, kteří ho řídili. Rozhodně alespoň mohli upozornit na Valkovu knihu, která je kompletní na www.agentbures.cz a kde jsou jasně popsány nejen jeho aktivity v StB, ale též jak "poctivě" nabyl majetek. Snadno by vyvrátili jeho blábol, že nic nepodepsal, ani nespolupracoval s Stb, že slovenský Ústav paměti národa nepředložil žádné dokumenty usvědčující ho ze špín a podrazů, za které by se nemusel stydět ani Mrázek. Stačí jen to, co bylo již prezentováno na ČT 1, či na internetu. Policejní záznamy (StB byla elitní složkou policie) jsou relevantní úřední dokumenty, tedy důvěryhodný důkaz. Pan Babiš dobře ví, že část jeho spisu jeho kámoši z StB zničili, všichni vímě jak to probíhalo v osmdesátém devátém. A koho materiály se ničily? Těch agentů, se kterými počítali estébáci do budoucna. Jeho argumentace mi připadá jako argument odsouzeného zloděle, který nechce nastoupit trest vězení, protože soudní rozsudek nemá jeho podpis a proto je jen cárem papíru bez důkazní hodnoty.

Andrej Babiš lže, když tvrdí, že největšího politického kmotra po listopadu, který zbohatl privatizaci Mostecké uhelné a jemuž půjčil strejda čtyři miliony na byt a ten si je zase půjčil od pitoreskního novináře Roda z Mladé Fronty, a ten směnku nakonec snědl - Stanislava Grosse, zná jen z pár oficiálních setkání na společenské úrovni. I kdybybyste pochybovali o všem co je zde bylo napsáno, tak tuto jeho kristalicky čistou lež si můžete snadno ověřit v archivu MF DNES. Jsou tam články Jaroslava Kmenty o Stanislavu Grossovi v souvislosti s pronájmem bordelu kamarádky jeho manželky. A právě ve výpisech hovorů, které se nějakým podivným způsobem dostali ke Kmentovi. byly zaznamenána i noční hovory s Grossem, tehdy ministram vnitra. Babiš mu volal dokonce i o půnoci. To ovšem nevypadá na oficiální akci, že. Jednoduše řešeno Babiš lže a své kontakry s kmotrem Grossem dnes zamlčuje. Mimochodem jejich přátelské kontakty byly intenzivní náhodou při privatizaci Unipetrolu, který mu Zemanova vláda "přiklepla", přestože Babišova nabídka byla o dvě miliardy nižší, než konkurenční nabídky konsorcia petrolejářských firem. A Andrej? Nezaplatil a dnes tvrdí, že proto, že všichni, včetně Zemana ho tehdy napálili. Nakonec Unipetrol dohodil za provizi Orlenu. Slušnost, poctivost, že. 

ANO bych možná i volil, ale bez Babiše, protože lže a prováděl tunely na tento stát při privatizaci. Vím, že tento článek je k ničemu, jen výkřik zoufalce, přečte ho pár lidí a rychle upadne jen do statistiky blogu, pokud nebude stažen bdělou cenzurou, ani jim to nebudu zazlívat, i cenzoři na tomto blogu jsou placeni velkým Andrejem. Píši ho proto, abych se nemusel stydět před svými dětmi.   

Autor: Petr Horálek | pátek 25.10.2013 12:11 | karma článku: 31,48 | přečteno: 1551x
  • Další články autora

Petr Horálek

Bureši, Falmere, soudruzi, hlavu vzhůru, jsme s vámi!

Chlapi, nestyďte se za to, že jste byli agenti StB, Andreji nestyďte se za své členství v KSČ. Konečně nastala doba, která ocení vaše bývalé zásluhy.

12.10.2013 v 13:48 | Karma: 16,94 | Přečteno: 445x | Diskuse| Ostatní

Petr Horálek

Může za to president Klaus, Bůh ho ochraňuj.

Gang soudce Berky je beztrestný díky amnestii Václava Klause. Soudce Berka navíc dostane zpětně vyplacen zadržený soudcovský plat ve výši asi pěti milionů a další miliony dostal již vyplacené, aniž by chodil do práce. Jeho kumpáni by měli na státu požadovat odstupné za to, že po dobu vyšetřování nemohli vydělávat na konkurzech.

12.1.2013 v 11:23 | Karma: 29,65 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Ostatní

Petr Horálek

Jana Fišera určitě volit nebudu

Kolaborant, který schvaloval přítomnost okupačních vojsk v naší zemi a ještě ji nazýval přátelskou pomocí nemůže kandidovat na presidenta, pokud je tak slušný, jak o sobě sám prohlašuje.

25.10.2012 v 19:06 | Karma: 35,18 | Přečteno: 1519x | Diskuse| Ostatní

Petr Horálek

Josef Škvorecký kontra trilobit Kohout

Smrt jednoho z našich nejlepších spisovatelů využil trilobit Kohout k přihřátí vlastní polívčičky. Bylo to nevkusné sebeobhajování po padesáti letech na hrobu člověka kterého svého času Pavka Kohout odsuzoval za jeho nepokrokovou tvorbu.

5.1.2012 v 13:49 | Karma: 24,71 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Ostatní

Petr Horálek

Podvodníci volí svého krále

Před volbou nového předsedy fotbalistů žasnu, kolik poctivců léta pracuje ve fotbalové žumpě a jak krátkou paměť mají fotbaloví bafuňáři.

14.11.2011 v 10:22 | Karma: 12,38 | Přečteno: 848x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Třetí stupeň poplachu, 13 jednotek hasičů. Na Zlínsku hoří kovošrot

4. května 2024  13:06

V Tlumačově na Zlínsku hoří kovový šrot, na místě zasahuje 13 jednotek hasičů. Vyhlášen byl třetí...

Čeho se bojíš? Pokud spadneš, vrátíme peníze, říká instruktor bungee jumpingu

4. května 2024

Živí se shazováním lidí z kaňonu, a tak ví o lidském strachu z výšek všechno. Nejslavnější...

KOMENTÁŘ: Malý český Pearl Harbor ve Vrběticích. Stát opakovaně selhal

4. května 2024

Premium Bezmála po deseti letech skončil případ výbuchu muničních skladů poblíž Vrbětic na Zlínsku. Česko...

Stát do dražby posílá přes 4 bitcoiny, vyvolávací cena přesahuje 6 milionů Kč

4. května 2024  12:59

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových chystá aukci 4,7 bitcoinu. Dražba odstartuje v 15....

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1941x
Jsem člověk, který nemění často názory, ale nechá se argumenty přesvědčit. Nedůvěřuji novinářům více než politikům.

Seznam rubrik