Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V11l85a12d11a 92M89u44s10i80l

25. 10. 2013 22:15

...takže  svědci nepřišli k soudu...

   Je to  pozoruhodné>...

0 0
možnosti
AK

Bureš prý má bratra Alexandra (taky evidovaný), mohl poslat alespoň jeho.

0 0
možnosti
VM

V56l86a18d93a 75M50u74s33i29l

25. 10. 2013 22:14

.....na spolupracovníky   STB se díváme samozřejmě s despektem..

0 0
možnosti
MP

Zajímavá novinka! Obžalovaný se nemusí účastnit soudu. To ale říká Babiš, a to je čestný, pravdomluvný člověk, to to musí být pravda...

0 1
možnosti
TH

A chce do politiky a chce vzorne ctit jako politik samozrejme  pravo !!

0 1
možnosti
PV

Ja teda nevim, jestli byl Babis STBkem nebo ne, ale nechapu, kdyz se meli svedci, co to meli dokazat, dostavit k soudu, nikdo neprisel, za to se uplacala pseudoafera, ze tam neprisel Babis, prestoze mu soudkyne pres pravniky sdelila, ze se tohoto jednani nemusi zucastnit. Jiank vidi, ze spisy STB se pro Vas rovnaji Slovu Bozimu.

5 2
možnosti
Foto

Tak jsem si schválně ten článek pana Holuba našel :) Cituji z něj "Podle konsolidované výroční zprávy využíval holding Agrofert bankovní úvěry ve výši přes 20 miliard už v roce 2008, loni dosáhly Babišovy dluhy 23 miliardy. Krátkodobé závazky vůči obchodním partnerům překročily 15 miliard, v bilanci je však vyrovnávají pohledávky, které jsou na stejné úrovni."

Nějak jsi vynechal tu část, že dluhy a pohledávky se nulují...pročpak?:)

4 0
možnosti
Foto

Rekl bych diky bohu za Bohacka, ale v boha neverim, tak diky vesmiru za Bohacka, ktery nelenil a tohoto lhare a stvace usvedcil.

5 0
možnosti
Foto

O kolik stovek nás připravila za dvacet let stávající politická garnitura? Když dluží tolik miliard, proč ho věřitelé nepošlou do konkurzu? Jestli jako velkoodběratel si dokáže prosadit dlouhé splatnosti dodavatelských firem, je to jeho šikovnost a bylo by jen dobře, kdyby se stejně choval jako ministr financí. Udal zloděje, který okrádal společnost, jak tvrdí slovenský tisk. Kéž by naši politici dokázali také udávat všechny, kteří nahoře kradou.

4 2
možnosti
Foto

Spravne a pochvala za vasi opozici. tento pisalek je silenec. A na vic plny jedu, zloby a neslouzi mu uz mozek. Asi bude po mrtvicce.

2 1
možnosti
FV

Jak dlouho to zde vydrží? :-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1941x
Jsem člověk, který nemění často názory, ale nechá se argumenty přesvědčit. Nedůvěřuji novinářům více než politikům.

Seznam rubrik