Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Ministerstvo spravedlnosti se pokusí zabránit návratu soudce Berky do funkce

Případ soudce Jiřího Berky nepovažuje Ministerstvo spravedlnosti ČR stále za uzavřený. Do kauzy vstoupil státní zástupce a podal stížnost.

 

Ministerstvo samo hodlá využít všechny své kompetence k tomu, aby návrat soudce Jiřího Berky do taláru nebyl jednoduchý. Platí, že ministerstvo tento důsledek amnestie prezidenta republiky nevítá.

 

Budou-li zachovány účinky trestních stíhání, které nepodléhají amnestii, pak ministr spravedlnosti neprodleně a opětovně zprostí soudce Jiřího Berku výkonu funkce soudce.   11. 1. 2013                                                      Štěpánka Čechová, tisková mluvčí MSp

0 0
možnosti
Foto

Opravdu si myslíte, že viníkem je justice? Opravdu tomu věříte? I při čtení vaší (mimochodem kvalitní) retrospektivy vám není nic nápadné?

0 0
možnosti
Foto

Na malé drobnosti je to přesné. Prostě soudy hrály na to, že déle se  bude soud protahovat, tím hůř se v tom už někdo bude orientovatR^R^R^.

4 0
možnosti
Foto

Hru popisujete naprosto přesně, ale hráli ji jiní.

0 0
možnosti
PH

Pragmatický pohled bez emocí. R^

6 0
možnosti
PH

ještě bych doplnil, že moc reakcí na Váš příspěvek asi nebude. Lidu byl naservírován viník a to jim stačí ke spokojenosti.

6 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1941x
Jsem člověk, který nemění často názory, ale nechá se argumenty přesvědčit. Nedůvěřuji novinářům více než politikům.

Seznam rubrik