Motorkáři jsou vrazi IV Dobrý motorkář – mrtvý motorkář I.

Včera jsem, do dvou hodin ráno, byl poctivě na webu. Vlastně do dnes. Četl a odpovídal na diskuse. Dočet jsem se leccos. Bylo mi z toho smutno, ale pravdu řek i dost věcí mě potěšilo. Jedno je jasný, kdo se chce - "VRÁTIT DOMU ŽIVÝ", musí s tím počítat.

SvedskoJaroslav Homolka Úplně nejdřív poděkování

Díky vám všem, kdo jste si to přečetli. Ještě větší dík vám všem, kdo jste o tom přemýšleli. Ještě větší dík vám všem, kdo jste se rozhodli NĚCO ZMĚNIT. Dík vám všem, kdo jste vyjádřili účast. Pokud budu mít možnost, já doufám, že ano, vyřídím to jeho rodičům.

Chci poděkovat i všem, kdo ten odkaz přeposlali jako doporučení i „ne čitatelům tohoto blogu“, soudím podle počtu přístupů. Díky.

Co jsem dneska viděl na vlastní oči.

Nic se nezměnilo (to jsem ani v nejbujnější fantazii nečekal:o). Kluk na motorce Ducatí Monster, předjíždí na plný čáře. Je vidět z dost velký dálky. Uhýbám ke kraji, koukám do zrcátka (od toho tam jsou ne), ten za mnou taky. Kluk na motorce projede. Když projíždí, mírně zvedá pravou nohu. Vypadá to trochu směšně (jak pejsek :o). Zdraví, děkuje, že mohl projet.

Pro vás, kdo to vnímáte jako projev AGRESIVITY – to fakt ne, JE TO POZDRAV. Ono to ani jinak moc nejde :o)

Vidím, ho ještě chvíli před sebou. Na nájezdu se normálně zařadí. Popojede tam, kde může dopředu, hodí blinkr a pokračuje. Má šanci, chce se VRÁTIT DOMU ŽIVÝ .

Vlastně možná se něco změnilo. Nic se nestalo, všichni jsme jeli dál, nikomu to NEUBLÍŽILO. Všichni, jak doufám dojeli jsme všichni, kam jsme chtěli. Dneska je hezky, byl a by škoda UMÍRAT. (Silnice Hostivice – Praha)

Teď k těm diskusím. Objevila se celá škála názorů. Hodně jich bylo postaveno na vlastních zkušenostech nicků. Popisovali (nicky – to nemyslím zle, jen to neumím jinak skloňovat – myslím, že byli živí :o)), co zažili. Dobré zlé.

Poměrně málo bylo nápadů co s tím. Poměrně hodně hlasů volalo po větší represi. Je to řešení? Máme silniční zákon, který je postavený „hlavně na represi“ a jak to na silnicích vypadá??

Pak tam byli nicky (tady bez omluvy), kteří přáli těm hovadům a podobně smrt.

Illuminated (co to je? – poraďte) – dobrej motorkář – mrtvej motorkář. Důvody? Jsou hluční, když ho předjíždějí na kole. Narušují jeho „výsostné území“, tím, že rychle předjíždějí. Enduráři jej ruší na procházce v lese, kde „chce být sám a mít chvilku klidu“. V zápětí argumentuje tím, že: " svoboda jedince končí tam, kde začíná svoboda jedince druhého".

Nerozumím mu. Kdo je jedinec? On na svém kole, procházce v lese. Kdo je potom ten druhý člověk, který je na veřejně přístupných místech s ním, když on chce „být sám v lese a rozjímat“.

Icmek - bouračky jim patřej. Jasný, čím dřív je pozabíjíme, tím dřív přestanou „jezdit jak blázni, hlučet silnými motory“.

Bylo jich víc, tohle jsou perly.

Když jsem to četl, začalo mi zajímat, co je to za lidi. Vím, že na dálku jsou lidi hustý v mailu, na blogu v anonymitě totál. Jak vypadají, jsou to jen HLOUPÝ SILÁCKÝ KECY? Nebo to myslí vážně?

Dostal jsem nápad – INSPI.race - Tristan Tzara (umělecká inspirace v dadaismu????)

Tristan Tzara (nicka – není to chyba)

…je mi víc líto přejetý lišky na silnici než toho HOVADA

Co se s nima potkat, dát jim prostor to říct někomu do očí, případně si o tom popovídat, co jsou přesudky, co je pravda.

Pozval jsem je na kafe – NIC

Pozval jsem je na oběd - NIC

Nabídl jsem, že zaplatím cestu – NIC

Pozval jsem (hlavně Tristana Tzaru) k nám do tělocvičny. Ať ty kluky pozná, ať jim tam řekne: „co jsou za kretény atd.".

Vyložil si to po svém (vidíme u druhých to, co sami připravujeme – čínská moudrost)

Tristan Tzara

… vyhrožuješ. … PARTA PITOMCU NA MOTORKÁCH, kteří si chodí svojí drsnost dokazovat do tělocvičny.

Tak ještě jednou – drsňáci.

Zvu vás na oběd – setkání do Kladna, pokud chcete, můžeme si zacvičit. Platím cestu, oběd, tělocvičnu. Hlavně pojďme si to říct do očí, dejme prostor druhý straně. Nebuďte NICKY. Pojďte do toho. Pozveme i ROZHODČÍ, třeba novináře. Já jsem připravený

Emoce mám pod kontrolou. Někdo mi doporučoval nepsat na blogu, pokud píšu emotivně. To je někdo, kdo je fakt tvrdej, jak skála, s kým nepohnulo to, že se mu zabil kamarád.

Neumím to. Mám emoce a tady je ventiluju. Nejsem umělec, co tady vytváří díla budoucnosti. Jsem chlap, co „občas přemýšlí, jak to doopravdy funguje“.

Tebe zvu taky :o)

Statistiky: Je to vždy o tom, jaká dáte čísla do poměru. Přesný součet nepřesných čísel???

Re: pár čísel (pee choose quintana, mail, 13.05.2008 18:32 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat

Re: Re: pár čísel (Bubrak, mail, 13.05.2008 19:25 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat

Re: Re: pár čísel (Jarda Dingo, mail, 13.05.2008 19:33 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat

Re: Re: Re: pár čísel (_hudry_, mail, 13.05.2008 19:47 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat

_hudry_mail

Pak mě tam někdo nařkl ze lhaní.

Viděl video v Kladenském a deníku a poznal mě. Je tam plešatej chlap. Je mu kolem čtyřiceti. Odhadem váží dobrých 100 kg a měří tak 1,90. Já jsem prcek 172 cm (vojenská, takže asi míň – stárnu :o) a mám něco kolem 78 kilo. Fakt to nejsem já. Janý ti plešatí jsou stejní, ještě že mi nezařadil mezi skinhedy :o)

Omlouvám, teď už víc nestihnu napsat, musím jít dělat. Končím kolem 17:00 v Praze, než dojedu domu a tam chci dojet :o) Můžu pokračovat až večer Jarda Homolka.

PS. To je nápad pojďme místo nicku – nicek používat svoje jména, třeba budeme slušnější. Značka na motorce, na autě je už dost anonymní, aby nám dovolovala chovat se jako ……. Jsem pro slušnost a věcnost

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Homolka | středa 14.5.2008 8:48 | karma článku: 24,30 | přečteno: 3591x
  • Další články autora

Jaroslav Homolka

Zelená veš v kožichu

18.3.2009 v 8:22 | Karma: 27,28