Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

vladino

29. 5. 2008 8:04
0 0
možnosti
VV

vladino

29. 5. 2008 8:04
0 0
možnosti
VV

vladino

16. 5. 2008 13:59
Jakou rychlostí asi jel?

Jakou rychlostí asi jel ten na Ducatí Monster?

Jakou rychlostí asi jel Luky?

0 0
možnosti
VV

vladino

23. 5. 2008 13:19
Re: Jakou rychlostí asi jel?

Jakou rychlostí jezdíte vy, Jaroslave Homolko?

0 0
možnosti
VV

vladino

16. 5. 2008 13:49
Proč zvete na kafé řidiče automobilu?

Na kafe raději pozvěte své kolegy - motorkáře a zkuste je přesvědčit, aby jezdili podle předpisů. Nevím, proč zvete TristanaTzaru, či řidiče automobilů.

Každopádně, 130 km/h je maximum na dálnici/rychlostní silnici a ani motorkář by tuto rychlost neměl překročit. Takže nevím, proč se ten dotyčný rozčiluje.

0 0
možnosti
K

karf_Raptor1000

13. 6. 2008 23:36
Re: Proč zvete na kafé řidiče automobilu?

Proč přesvědčovat řidiče motocyklů aby jezdili podle předpisů když ty předpisy nikdo nedodržuje?

0 0
možnosti
VV

vladino

16. 5. 2008 13:45
Bezohlednost

Je mi dost ouzko, když mě předjíždí motorkáři v úseku mezi Dubou a Liběchovem, v tom krásném údolí. Absolutní ignorance všeho, žádná ohleduplnost, pouze snaha být co nejrychlejší... Rv

0 0
možnosti
JO

Zizacek

14. 5. 2008 23:55
Nevím

Přečetl jsem všechny články,včetně toho dnes již staženého. Také je mi líto zmařeného života a je uplně jedno,jestli si za to mohl nebo nemohl sám.Fakt je, že jezdit v ČR na motorce je o držku. Dlouho jsem seděl pouze za volantem auta a motorky nějak zvlášť nevnímal. Potom,co jsem si na moto sednul jsem motorky začal sakra vnímat.Obyčejné předjetí za provozu na motorce,předjíždítě-li debila je o držku.

Specialisté jsou pak pánové v Octaviich,kteří nesou těžce že je předjela motorka,alternativně že si na dálnici dovolí jet v levém pruhu "pouhých" 130.Když člověk jede v autě, budiž,při brždění to jistěj deformační zóny, airbagy a podobný wifikun*ace. Na motorce tohle vše chybí a nechci domýšlet,jak by takový střet vůbec vypadal. Jasně, respektuju, že se najdou lidé na motorkách, kteří se předvádějí a dělají s prominutím kraviny. To ale neznamená,že kvůli tomu budu prasit každého motorkáře. Všem automobilistům bych povinně naordinoval projížďku na moto po ČR. Ono by pak těch nehod ubylo..

0 0
možnosti
PH

TristanTzara

14. 5. 2008 23:19
??????????

Chlape ja porad nechapu o co ti jde 8-o

Proc bych mel jezdit nekam do Kladna si s vama potrenovat????

Tys napsal clanek jak se zabil tvuj kamarad na motorce kvuli vlastni chybe a ja ti pisu, ze je mi to uplne jedno. Tak kde je problem?

Az nekoho smete kamion a ridic jeste ujede, tak potom mi toho cloveka mozna bude lito, i kdyz se bude jednat o motorkare. Pokud se zabije vlastni blbosti tak mi ho je opravdu lito min nez ty lisky.

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

14. 5. 2008 23:29
Re: ??????????

Jasný:-) tvůj pohled. Ten cynismus mi zaujal, nebo je to póza? Zajímá mi jak lidi myslí, jaký mají hodnoty. Jak se rozhodují. Zajímají mi lidi:-) Četl jsem i na jiných příspěvcích tvoje komentáře, jsou cynický - třeba ten o přírodním výběru u nedonošených dětí..... Byl jsi někdy na něco trochu vážnějšího léčený? Máš děti? Máš kamarády? Máš někoho, kromě sebe? Přijeď na kafe, ta tělocvična je navíc, není povinná:-)

0 0
možnosti
M

marty.xjr

14. 5. 2008 22:29
Taky jezdim

Nevim...sleduji tento blog vcetne prispevku uz od zacatku a prijde mi, ze nekteri lide asi vubec nepochopili. Nepochopili jednoduse smutek nad stracenym zivotem a snahu varovat vsechny ostatni pred podobnym osudem. Stal se z toho "jen" hon na motorkare. Nevim...opravdu jsou lide tak lhostejni? Opravdu dokazi pronasledovat motorkare za to, co ostatni motoriste delaji dnes a dene? Sam jezdim na motorce....rpumerna cestovni rychlost do 90km/h. Pokud bych se mel brat osobne vsechno to co tady padlo na hlavy lidi, ktreri ridi jednostope stroje tak si pripadam jako vrah, nasilnik a maniak. Verte tomu nebo ne...ale jsem opravdu normalni. V aute jezdim uplne stejne jako na motorce....nepredjizdim kde nevidim, v obci jedu 50-sat a to ze obcas pridam ply abych predjel nekoho, kdo opravdu brani plynulemu provozu...dela dnes a dene 1000 ridicu v osobnich vozech. Lidi...proberte se ;-)

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

14. 5. 2008 23:33
Re: Taky jezdim

Je to trochu "Hysterie - schválně velké". Lidi chtějí nepřátele, aby mohli deklarovat odvahu.  Kipling - "jsme jedný krve ty i já":-) Ta krev nám teče stejná, proč si někdo myslí, že ta jeho je jiná, lepší - fakt nevím

0 0
možnosti
S

sl_1000

14. 5. 2008 17:02
Můj názor - část 4

Poslední dobou mě ale ty silnice připadají nebezpečný, ať jedeš jak chceš. Vždycky se tam může něco "podělat". Proto se chci tuhle sezonu více zaměřit na okruhy. Tam se vyřádíš do sytosti, pokecáš s podobně nadchnutýma a když se vyválíš, tak to na 99% odnesou jen plasty. Za poslední roky vím jen o JEDNOM případu úmrtí na okruhu. Takže pro všechny: Brno, Most, případně Sosnová!! A zbytek sezony trávit na /nevím proč/ bezpečnějších silnicích v rakouských Alpách...

Ještě mě napadá, ty autoškoly - to je fakt tragédie. S výkukou jízdy na motorce nemají nic společnýho. Pro každýho, co si kupuje motorku nad 500ccm, bych zavedl povinný kurz typu jako porádají tyhle kluci: http://www.mototravel.cz

Je toho ještě hodně, co bych chtěl napsat, ale musím se jít připravit na zížřejší zkoušku.

Mějte se fajn a motorkářům bezstarostnou sezonu!

Vaaclav

0 0
možnosti
FH

Fandano

14. 5. 2008 17:10
Re: Můj názor - část 4

K tomu nezbyva nez poprat hodne stasnych kilometru na motorce! R^

0 0
možnosti
S

sl_1000

14. 5. 2008 17:02
Můj názor - část 3

Na motorce jsou nejkrásnější právě průjezdy zatáčkama. Ty se neodehrávají v bůchvíjakých rychlostech. Ovšem i tady se může přihodit cokoliv /písek, bláto, zatáčka utáhlejší než se zdá/. Proto si motorkáři občas vyberou serpentinu a tu jezdí furt znova a znova.  Protože už ví, že tam na ně žádný podobný překvapení nečeká. Většinou je to nějaká s minimálním provozem.

Má laděný výfuk, ale ne proto, aby s tim otravoval sousedy, ale protože ho zajímá technika a má radost z toho, že mu to přidalo 4 koně v pásmu od 5 do 7 tisíc otáček a ještě mu zvuk pochválí kamarádi. Pořádný zvuk prostě k motorce /pro někoho bohužel/ neodmysliteně patří.

Má pořádný oblečení, páteřák a helmu ne starší než 5 let.

Tak takhle nějak by mohl vypadat. Ještě by se tu mohlo něco přidat, ale nemám tolik času to tu vypsat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou