Změny klimatu ohrožuje koho?

Klimatická změna v budoucnu se nestane nebezpečnou, ale už stala. Rada bezpečnosti OSN pro životní prostředí se stala nebezpečnou, protože šíří záměrně zdeformované zprávy a snaží se o vyvolání katastrofického scenáře.

Katastrofický scénář se naplní, ale to pouze prostřednictvím lidí, kteří mají pořád tendenci veřejnost krmit sprostou a lživou tezí, která u normálních lidí by neměla mít místo.

Z článku, z kterého čerpám toto maximálně vyčerpávající prohlášení je zde a chtěl bych k tomu říci následující.

V žádném případě tomu nevěřte. Jde pouze o manipulační manévr. Víme všichni, že v Somálsku bývají nesnesitelné horka a ve stínu tam může být až 50 st.C. Vlny tzv. veder africký kontinet bude nadále čas od času zužovat a není na tom nic nepochopitelného. S klimatickou změnou sice může lokální nepřízeň souviset, ale nemusí a pravděpodobně ani nesouvisí.

Proč by měla klimatická změna pouze přinášet pouze nepřízeň počasí ? Pokud budeme v každém případě věřit v klimatickou změnu, měli bychom také tvrdit, že nám přináší i pěkné počasí. Když na některém místě bude krásně, tak proč by za to nemohla klimatická změna?

Pokud se naplní scenáře ... Pokud?, takže klídek - nic se neděje.

Bezpečnostní dopady klimatických změn ... nesmysl

Klimatická změna propagována v tomto stylu je naprosto absurdní a nehodlám se s tím dále špinit.

 

Dodatečná pozn. autora: Článek je nadsazený a hlavně jsem reagoval s emocemi bez promyšlení, zkrátka blesková reakce na bulvár...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Hlinomaz | pátek 22.7.2011 0:30 | karma článku: 11,48 | přečteno: 1217x
  • Další články autora

Petr Hlinomaz

Hysterie kolem CO2...?

29.11.2019 v 9:40 | Karma: 10,05

Petr Hlinomaz

Nejlepší předpověď na světě

11.7.2019 v 8:35 | Karma: 15,02