Potvorové, nástup!

Zvířata, jaká svět neviděl, potvory a potvorové, z nichž vám bude přecházet zrak a vyloudí vám úsměv na rtu. Přesně takových tvorů je plná knížka Herbář prapodivných potvorů pro dospělé děti.

Pampeliška, Mouchomůrka, Hrochneska, Žvejkočka, elegantní Dýňosauři, smrtelně jedovatí Tarantuleni a mnozí jiní fascinující tvorové defilují v novém herbáři prapodivných potvorů. Některé tyto dosud nepoznané tvory z neprozkoumaných zákoutí naší planety už možná znáte z triček či pexes kreslíře a ilustrátora Macomixe. Mistr trapného humoru, jak se sám autor říká, přibral ke spolupráci game designéra a spisovatele Maatohu, jenž ke krásně vyvedeným obrázkům doplnil krátké, vtipné básničky. Vznikla tak drobná knížka Herbář prapodivných potvorů pro dospělé děti.

Autoři si při vymýšlení zvířat hrají se slovy i známými pojmy, aby vám popletli hlavy a rozvibrovali bránice smíchem. Knížka je sice malá a přečtete ji za pár minut, ale věřte, že se k ní časem rádi vrátíte, abyste se znovu pobavili, nebo ukázali některé nejlepší výtvory svým blízkým či známým. Útlá knížka Herbář prapodivných potvorů je jednoduše ideálním dárkem pro všechny dospělé děti, které mají smysl pro humor a výtvarnou nadsázku.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Helena Herynková | pondělí 3.1.2022 11:18 | karma článku: 6,43 | přečteno: 230x