Láska není experiment

Pravou lásku poznáte srdcem, lásku nejde nacpat do tabulek ani grafů. Láska je bláznivá a nemůžete ji naplánovat. Nebo snad ano? Prozradí vám to zábavný romantický román Rovnice lásky.  

Jess je analytička, vyzná se v datech a statistikách (a občas v životě své malé dcerky), ale v pravou lásku skutečně nevěří. Pak ale dostane výjimečnou příležitost, uvolí se k experimentu – hledání dokonalého protějšku za pomoci DNA. Jess na to přistoupí, protože to přesně vyhovuje jejímu naturelu. Ale jen do té chvíle, než zjistí, koho jí revoluční metoda vybrala.

River Pena, zakladatel společnosti, s jejíž pomocí se Jess „seznamuje“, totiž není žádný vysněný princ, ale spíš nesympatický fouňa. A navíc se Pena vůbec nevzdává snadno a rozhodně se s Jess nehodlá tiše a nenápadně rozloučit. Potřebuje přece podpořit svou společnost, seznamovací metodu a jít ostatním příkladem. Jako zakladatel se nesmí zaleknout výzvy, že své ideální partnerce zas až tak ideální nepřijde.

Uzavřou spolu tedy dohodu (i finanční), že to jednoduše zkusí. Peníze se Jess vždycky hodí, a konec konců, věda je věda, a je třeba jí neodporovat, že?! Jak celý tento podivný experiment s láskou dopadne, musíte již odhalit v romantickém románu Rovnice lásky.

Jméno Christina Laurenová je v knižním světě známé již dlouho, a tandem autorek, který se pod tímto pseudonymem skrývá, si dávno získal srdce svých čtenářek. Dříve jsme se u jejich knih spíše červenali, ale zdá se, že knihou Rovnice lásky se dámy tak trochu začínají odklánět od erotiky k romantice. To ale vůbec neubírá na kvalitě čtiva, tuto oddechovku s příjemně předvídatelným koncem si totiž královsky užijete a zpříjemníte si s ní nejedno líné dovolenkové odpoledne.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Helena Herynková | pondělí 10.7.2023 15:14 | karma článku: 3,72 | přečteno: 99x