Když nám Harry scházel na chalupě

Konala se oslava narozenin mé HOLKY Boanky (Bohdanky). Zahrála si na Miss a organizovala zábavu. Přijela má starší dcera Iva 1 s rodinou z Norimberku a poté také bratr mé choti Boanky se svou ženou Ivanou. Ti z Prahy přivezli také

mámu obou sourozenců.

 Příprava na oslavu. Příjezd mé starší dcery s rodinou a Pražanů. Pán s hůlkou je jeden soused z vesničky. Muž mé dcery začal vraždit kapra. Pražáci se učí pinkat. U stolu se usadil bývalý kádrovák se svou veselou ženou. To jsou sousedé z levé strany.

 

 Moje holka si hraje na Miss, náš bojový pudl jí gratuluje k narozeninám. Ta blonďatá holka je dcerou mé choti, já jsem její náhradní táta. Tady si pinká s dcerou mé dcery Lindou.

 

 Sele v garáži na rožni. Muž mé dcery Dan dokuchal a chopil se kamery. Jeho dcera Linda se naštvala, že jí nechtěl půjčit kameru. U stolu se objevil soused z pravé strany, letecký mechanik a myslivec v jedné osobě se svou ženou Hanou. Počíná likvidace selete. Vedle oslavenkyně se usadil její syn Jakub. Toho jsem také zdědil. Má dcera Iva 1 krmí svou dceru Julii. Pojednou začíná své mamince zpívat k narozeninám její dcera Iva 2. Maminka dojatě poslouchá.

 

 Iva 2 a Linda, zaučují malou Julii, jak tancovat.

 

 Oslavenkyně bere zábavu do svých rukou pomocí zubů pro sousedku.

 

 Iva 1 dostala za úkol, plavit se ve člunu. Začíná se stmívat.

 

 Dan dostal za úkol, vytvořit na kole rekord proti větru.

 

 Druhý den

 

 

Také druhý den

 

Pokračování jindy

 

Autor: Horst Anton Haslbauer | sobota 9.4.2022 0:24 | karma článku: 8,17 | přečteno: 288x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Kuchař, a proč?

25.5.2024 v 7:48 | Karma: 20,68

Horst Anton Haslbauer

Hydrovosk a maďarský děs

10.5.2024 v 15:29 | Karma: 17,14