Trocha zpráv na apríla

Zpravodajské agentury bohužel nepřináší ty nejdůležitější zprávy dne v plném znění. Tak si zkusme doplnit, co dnes nevyšlo.

Ředitel dopravní policie oznámil, že při mimořádných kontrolách nebyla zjištěna ani jedna opilá řidička, natož řidič.

Předsedkyně komunistů Kateřina Konečná sdělila, že přijala katolickou víru a vstoupí do kláštera.

Trenér fotbalistů Sparty Brian Priske odhalil své plány do budoucího roku. Pokud nevyhrají Ligu mistrů, vzdá se své funkce.

Andrej Babiš se nechal slyšet, že si již zaplatil doučování češtiny. Lektora mu bude dělat Tomio Okamura, který jazyk ovládá bezproblémově. Oba mají navíc velmi podobný společný protiválečný slovník.

Českou iniciativu s nákupem munice pro Ukrajinu si mnohé země vyložily špatně a v přístavech nyní čekají lodě naložené vejci pro české koledníky.

Předseda Pirátů Ivan Bartoš přiznal, že už si zakoupil počítač a naučil se základy Windows.

Premiér Petr Fiala si nechal udělat rozbor projevů Miloše Zemana, aby pochopil, jak se stabilizuje společnost a vyhrávají volby.

Vláda s definitivní platností rozhodla, že nové vysokorychlostní tratě se budou z důvodu ochrany životního prostředí a vysoké hlučnosti stavět pouze na rychlost 80 km/hod, jak požadují některé obce.

Tomio Okamura se pochlubil nejnovějším produktem NASA, který řeší lidské potřeby v ohraničeném prostoru a chystá se příště řečnit 16 hodin nepřetržitě.

Představitelé dezinformační scény u nás se dohodli s ČT na pravidelném pořadu. Ponese název: Všechno všem.

Mimoparlamentní strany založily asociaci s cílem jít společně do voleb a získat tak aspoň dvě procenta hlasů. Nejlépe korespondenčních.

Svaz cyklistiky přijal do svých řad i závodníky na elektrokolech. Podmínkou je, že startují s prázdnou baterií.

Mé děti mi napsaly textovou zprávu, že mě mají rádi a že vše dělám správně a jak si to oni představují.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Flaška | pondělí 1.4.2024 18:03 | karma článku: 29,03 | přečteno: 1087x