Paradoxy dnešní doby

Kdo z nás to má? Beztrestnost před zákonem, konání nekonání, výsměch plebsu. Placení daní s úsměvem a potleskem. 

Ústavní soud dal Romanu Janouškovi možnost dalšího procesu. Povězme si, kdo z nás, pokud nemá statisíce na dobré a vytrvalé právníky, to má? Nabouráte ožralí, pak ujedete, následně poškozeného pro jistotu ještě přejedete - kdo z nás by za tohle nešel bručet?

Státní zástupce vás společně s policií podezřívá 4 roky z trestného činu. Pak mávnutím kouzelného proutku o 180° otočí a je to. Proč bral 4 roky svůj plat?

Prezident pozve na Hrad proruské aktivisty z Krymu. Ty odpůrce anexe ne. Přesto náš prezident tvrdí, že anexe Krymu byla nezákonná a neuznává jí. Když byl na toto téma dotazován redakcí jednoho deníku, odpověděl náš moudrý pan prezident ústy svého mluvčího: "Hnusí se mi už jen fakt, že si s vámi musím dopisovat."

Zelení zastánci jsou radostí bez sebe, že dojde ke zmenšení polí a tím omezení pěstování řepky. Té samé řepky, jejíž pěstování před pár lety prosadili.

Jedna úřednice je soudy soustavně odsuzována, za což jí náš prezident vyznamenává. 

Senát včera schválil zákon na boj s kůrovcem. To je pro toho kůrovce určitě děsivá zpráva. Věřím, že teď se od nás dobrovolně stáhne.

Aktivisté obsadili rypadlo v lomu na uhlí. Vznešeně pokřikovali že tam budou dokud neskončí doba uhelná. Po třech dnech jim už byla zima a slezli dolů. Doba uhelná setrvává.

Opozice protahuje schválení zvýšení daní. Ty se nakonec stejně schválí. Úsměvné je, že tu opozici kritizují ti, kteří ty zvýšené daně budou platit.

Přeji veselý víkend!

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Flaška | pátek 1.11.2019 10:07 | karma článku: 32,51 | přečteno: 888x