NATO utržilo těžký úder

Běloruský diktátor Alexandr Lukašenko již několik dnů řinčí zbraněmi a tvrdí, že na běloruské západní hranici se šikují vojska NATO, Litvy a Polska. Někdo by si poťukal na čelo. Ale ukázalo se, že má pravdu.

Litevští občané utvořili u hranic s Běloruskem lidský řetěz jako solidaritu s protestujícími a při této příležitosti vypustili do vzduchu balonky. Vítr bohužel zafoukal jižním směrem a balonky se snesly na Bělorusko. To byl těžký úder na běloruskou nezávislost!

Však si to ale Bělorusové nenechali líbit. Vzlétl těžký bojový vrtulník Mi-24 a s balonky rozhodně zatočil. Agrese NATO tak byla zastavena. Běloruské ministerstvo obrany k tomu uvedlo: „Díky rozhodné reakci posádky vrtulníku Mi-24 sil protivzdušné obrany byl let balonů zastaven bez použití zbraní.“

Naštěstí nejvyšší velitel našeho loďstva, náš moudrý pan prezident Zeman, momentálně po dovolené odpočívá a těžký člun Chalenger 300 s výhružnou žlutou barvou v těchto dnech spočívá v doku. Pokud bychom se i my zapojili našimi námořními silami, mohl být úder mnohem účinnější a vedený různými směry. Alexandr Lukašenko by možná už povolal na pomoc i Rusko, které si k tomu smluvně zavázal. To by samozřejmě nikam nejelo, na území Běloruska by nepůsobilo, údaje o počtu vojáků v Bělorusku by byly přehnané a příslušníci armády by byly později vyznamenáni za vzorné vykonávání povinností při dovolené.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Flaška | úterý 25.8.2020 17:26 | karma článku: 32,97 | přečteno: 2014x