Karanténa věci prospívá, obzvláště na Hradě

Náš moudrý pan prezident opět po delší době promluvil. A opětovně projevil svou hlubokou láskyplnost a znalost problémů. 

Aby se náhodou nestalo, že by ho slyšel co největší počet našich spoluobčanů, tak se obloukem vyhnul České televizi, která sice má nejvyšší dosah sledovanosti, ale panu prezidentovi leží dlouhodobě v žaludku. Koronavirus, nekoronavirus, ego je přednější. 

Herci to schytali. Pan Hrušínský se za svůj první výrok sice již omluvil, ale to se přechází. Pan prezident přeci ví, že omluva je slabost. 

Čína nám za miliardu prodá něco, co my jsme jí v prvním návalu poslali zdarma jako humanitární pomoc. A Číně proto musíme být vděční na věčné časy a nikdy jinak. 

Ukrajina nám na to půjčila letadlo, ale to se zamlčí. Ukrajina není v kurzu. 

Vláda se předzásobila dostatečně rouškami a respirátory v předstihu. Vidíme to dnes a denně. A kdo o tom pochybuje má držet ústa a krok. 

Lékaři a sestřičky se v práci nudí, tak prezident doporučuje hercům aby zvýšili návštěvy v domovech důchodců a trochu té nákazy tam přinesli. 

Teď zase bude uklizen a nějaký čas od něj bude klid. Je vidět, že karanténa některým jedincům hodně pomáhá. Ale hlavně společnosti od nich. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Flaška | pátek 20.3.2020 6:20 | karma článku: 32,97 | přečteno: 822x