Jsem naočkován a mám v sobě čipy

Musel jsem to udělat. Obecný nedostatek čipů mě k tomu donutil. Taky chci nějaký mít, tak jsem zvolil očkování.

Poté, co jsem si objednal nový vůz Škoda a dozvěděl se, že budu čekat asi 10 měsíců, než mi ho šikovné české ručičky vyrobí, spadla mi čelist. Důvodem je nedostatek čipů. Vůbec se nedivím. Jak jich má být dost, když je teď všechny dávají do vakcín, aby nás měli pod kontrolou? O pravdivosti tohoto tvrzení nepochybuji. Ještě bych mohl jednu chytit od poslance přezdívaného „Flákanec“.

Tak jsem si ten čip nechal vpíchnout. Dokonce nadvakrát. Mám sice trochu pochybnosti, protože jsem zkoušel různé kovové předměty, zda se na mém těle udrží, ale oni pořád kloužou dolu. Nevzdávám to ale, čipy jsou přeci malé.

Teď budu muset najít nějakou firmu, která bude schopna ten čip z mého těla vyseparovat. Tedy ne, že by mi vadil, ale já ho potřebuji. Pak bych ho odnesl do Mladé Boleslavi a požádal je, jestli by ho nemohli dát do té mé Škodovky a že bych ji jako měl dřív.

Ale asi to nepůjde. Tomio Okamura, tento veliký duševní gigant naší politiky, přeci říkal že jsme pod diktátem Evropské Unie a ta to určitě nedovolí. A Škodovku přeci ovládají strašní Němci, symbol zahnívající EU. Vždyť bych přestal být pod kontrolou.

Musím na to jinak. Co zkusit oslovit našeho premiéra. Říkal přeci, že zachránil tisíce mrtvých. Tak to má schopnosti větší než „Flákanec“ a Tomio dohromady. To už zavání nadpřirozenem. Jenže k němu se asi nedostanu.

Zbývá poslední možnost – náš moudrý pan prezident. Ten má svůj čip přeci pod kontrolou. Sice ho dostal jako jeden z prvních, ale jeho blízcí ho zkušeně odstřihli od okolí. Už nemá ani pevnou telefonní linku. Takže ten čip nemá kdo na dálku ovládat. Tomu se říká přechytračit všechny! Ale bohužel i mě.

Budu se s tím tedy muset smířit. Jsem načipován místo mého auta. Gates se v duchu směje. Ilumináti mě mohou na dálku kontrolovat a ovládat a Soros má zase nějaké peníze navíc. Ale nejhorší je ta prohnilá Česká televize. Nic o tom nenatočí. Pravdu pořád jen zatajuje a zatajuje.

Takže s tím vším se musí něco udělat. Bude potřeba na podzim zvolit tu správnou stranu. Ale koho? Spolu jsou přeci korupčníci. Piráti a STAN zakuklení levicoví zeleňouři. Komunisti mají pro mě špatnou historii, ke které se (ne)hlásí. SPD nám porodila "Flákance". A malým to dávat nechci, aby hlas nepropadl. Proto to vhodím ANO! To je určitě má jediná naděje do budoucna, jak to s tím čipem vyřešit. 

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 1.7.2021 7:21 | karma článku: 23,76 | přečteno: 655x