13. u stolu - 13. blog

Na štedrovečerní večeři nesměl být u stolu lichý počet. Ale u blogů je to celkem jedno; buď jsou všichni blogeři někde na horách, nebo už ani Zemanův vánoční projev k psaní moc netáhne.

Nebojte se, ta zmínka o Zemanově projevu je vlastně jen vějička jak nalákat ku čtení více čtenářů. Osobně jsem si poslechl Zemanův letošní vánoční projev dvakrát a kromě "covidové vsuvky" na něm neshledávám nic mimořádného ani překvapivého.

Zrovna tak neočekávám žádné hity u vládních pohlavárů, ani u předsedů politických stran napříč politickým spektrem - celé jsou to politické hrátky vůči voličům. A každý kdo najde na dlani chlup a u politika chválu politického protivníka, by měl dát na modlení.

Vždycky se směju tomu, jak to opozice ví všechno lépe. Zatím jsem ovšem nikde nezjistil, že by něco dělala. A to ani v krajích, kde jsou vládně opoziční koalice.

No tak, máte nás za úplné pitomce?

Jen se divím, že již někdo nezačal vřeštět nad naším prvním očkovaným občanem - ano, premiérem Andrejem Babišem. Sledovat to video bylo poměrně tristním obrazem našeho zdravotnictví. Hlavně jak ta "matla patla" v podobě ÚVN zdravotní sestry (?) ihned po aplikaci očkovací látky stáhla premiérovi rukáv černého trička. Aby jej pak očkující lékař (byl to aspoň primář?) vyhrnul, čímž odhalil již vylinuvší se z rány kapičku krve, kterou pak nejenže nesetřel desinfekčním tamponem, ale rovnou na ni fláknul leukoplast.

Tady máte odkaz, jak to natočilo iDnes TV, ale konkurence měla pro tento účel příhodnější postavení kamery.

No, aspoň víme, že pan premiér nemá modrou krev.

Takže závěrem. 

Je úplně jedno, zda jste 13. u stolu nebo s blogem, zda vám padne sudá nebo lichá. Na politických hrátkách to ani v nejmenším nic nemění.

Autor: Martin Faltýn | neděle 27.12.2020 14:53 | karma článku: 10,37 | přečteno: 234x