Čechy, ráj sexu!!?

Diskuse o tom, s čím se vlastně jako národ ztotožňujeme, jaký atribut je pro nás typický mě přivedly k napsání této úvahy.

Často jsou k nám přiřazovány knedlíky, pivo a Švejk. Reagujeme na to dost kysele i když na to jinak nedáme dopustit. Kdyby ale Češi věděli, jaký atribut v cizině považují za ,,jejich", možná by se radovali hned ,,z fleku."

Server Seznam.cz přinesl zprávu o přistižení dvojice Čechů při sexu před hotelem policií na Novém Zélandě. Oni se divili, že byli vykázáni. Vždyť u nás je to prý běžné....

Při mých dobrodružných cestách s malými skupinami lidí mohu potvrdit, že Češi např. plavky opravdu neřeší a koupají se všude nazí. U domorodců to vyvolává rozpačité reakce. Jednak proto, že se vůbec koupají, když je to brrrrr!! tak ledový a ještě jak je Příroda stvořila..

U jezera Djupvatnet v horách poblíž Geirangeru v Norsku, které bývá někdy i v červenci zpola zamrzlé, se  hrdinně koupala parta našich dobrodruhů. Ještě, než se kypré děvy stačily zanořit, přijel autobus plný švédských důchodců. Senioři křepce vykvačili z vozu a pustili se chutě do focení a průzkumu okolí autobusu. Vtom si jeden pán všiml neobvyklého přírodního úkazu v jezeře. Dělal, že fotí krajinu a když se paní nedívala, sklopil foťák k hladině a našim obdařeným akvabellám. Paní však byla v dostatečném střehu a hned ho usilovně táhla za ruku pryč. Pán se chtěl ještě posledním pohledem osvěžit tou krásou, přitom však zakopl a strhl s sebou i paní k zemi. Nevěřili byste, kolik má slov švédština o které si skoro každý myslí, že jich má maximálně dvacet.

Jinde v Norsku ve vesničce Sjoa u benzínové pumpy mají ,,trollí skanzen". Vyřezávané sochy skřetů, sobů se saněmi a vozy a medvědů, uprostřed toho chaloupka na muří nožce, kterou občas otevře trollí babička jako prodejní stánek a začne před ní na stůl rovnat vyřezávané sošky. Prý pro každý národ, co jeho jest. Pro Němce trpaslíky, pro Rusy bábušky, pro Holanďany větrné mlýny, pro ostatní Skandinávce soby a losy. Pak začala k tomu všemu rovnat sošky dvojic v objetí a různých erotických pozicích. Nedalo mi to a zeptal jsem se, pro jaký národ je toto charakteristické. Ona nadšeně vykřikla: ,,for Czechoslovak!!"

Tak takto nás tedy někde vidí!

Článek nebude mít výchovné zakončení.

Sex nepovažuji za ,,metlu lidstva."

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Roman Enders | pondělí 18.5.2015 19:35 | karma článku: 13,31 | přečteno: 628x
  • Další články autora

Roman Enders

Pat a Mat v reálu.

17.2.2024 v 14:58 | Karma: 23,29

Roman Enders

Highway to Hell

20.1.2024 v 13:09 | Karma: 9,98

Roman Enders

Veřejně stravovací dobrodružství

29.12.2023 v 11:46 | Karma: 18,97

Roman Enders

Pojedou další vlaky...

23.12.2023 v 12:04 | Karma: 19,65