Korespondenční volba? Jsem stoprocentně pro!

Protože ani korespondenční volba, v níž budou volit statisíce našich krajánků rozesetých po celém světě (z nichž by údajně téměř všichni volili strany současné vládní koalice), s příštím debaklem Fialova kabinetu nepohne.

Pan Alexandr Mitrofanov, mimochodem ten dobrý Rus, který již na sklonku sedmdesátých let minulého století „emigroval“ ze Sovětského svazu (kde žurnalistiku zadarmo vystudoval) do stejně „jetého“, jako byla jeho domovina – tedy socialistického Československa, včera ve svém komentáři „Očima Saši Mitrofanova: Koblihy v ohrožení“ vesele naplival na opravdu nezanedbatelnou část české populace.

Dovolím si citovat:

„Když se člověk zahledí do stylu a obsahu kampaní ANO a SPD, snadno se přesvědčí, že parazitují na mentálně plachých a duševně zakrslých spoluobčanech, kteří potřebují jednak slib, že bude líp, jednak, že vůdce ukáže na nepřítele, který může za jejich podělané životy.“

Jen tak mimo debatu: za současný stav může a) Babiš, b) válka na Ukrajině. Takže současní vůdcové na nepřítele ukazují naprosto totožně.

Nepovažuji se ani náhodou za mentálně plachého či dokonce duševně zakrslého! Demokracie mi dala možnost volby, tak volím. Samozřejmě tak, jak mi to sedí, jak mi to vyhovuje, co – prostě volím já, tedy tak, co pro sebe považuji za nejlepší. A volím a budu volit to, co víc než třetina tohoto národa, aniž bych plakal nad svým podělaným životem.

Protože jsem žádnej podělanej život nežil.

Jsem pro korespondenční volbu – ani ta totiž podle mého mínění není s to změnit rozčarování nad vládou naší skvělé pětikoalice, která – a ano, je to můj názor - naprosto selhala.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Ďuran | pondělí 8.1.2024 23:42 | karma článku: 27,18 | přečteno: 671x
  • Další články autora

Pavel Ďuran

Ještě jeden měsíc

7.5.2024 v 17:44 | Karma: 22,43

Pavel Ďuran

Zrušme zákoník práce úplně!

3.5.2024 v 0:43 | Karma: 27,99