Zeman usiluje o totální moc

Pokud vnímáme současné neřesti našeho prezidenta Miloše Zemana, je nejvyšší čas zvažovat potenciální kandidáty, abychom si zvolili prezidenta, kterého naše zem potřebuje, a mobilizovat všechny naše síly k jeho zvolení.

Vzhledem k vynikající podpoře nejrůznějších místních a zahraničních organizací bude těžké tuto silnou totalitaristickou loby překonat. Pokud nebudeme na tuto situaci dobře připraveni, může být naším prezidentem Andrej Babiš nebo Václav Klaus mladší, což bychom velmi pokulhávali za našimi slovenskými bratry.

Nejde jen o hříchy Miloše Zemana jako je ne zcela prokázaná ingerence do moci soudní a jako je  sporný vztah k výkonu prezidentských funkcí při odvolávání a jmenování jednotlivých ministrů.

Nejde jen o negativní vlastnosti stárnoucího, nemocného člověka, jako jsou nenávist a pomstychtivost, vstřícnost vůči komunistům a estébákům a pronásledování sociální demokracie za již historické a povětšinou zapomenuté nezvolení prezidentem.  Jen Miloš Zeman nezapomíná!

Nejde jen o svérázný výklad politiky a Ústavy, díky kterým vyčerpává premiéra a ministry svým soubojem s premiérem a Janem Hamáčkem o politickou dominanci, díky čemuž vázne tvorba zákonů a řešení problémů našich občanů. Jde o samolibý až dětinský vztah k Ústavě, kterou nectí, a touto cestou si vychutnává svoji moc.

Začíná se nám rýsovat podivuhodná společnost Václava Klause st., Miloše Zemana, Andreje Babiše a Václava Klause ml. propojující se s komunisty a dost možná i estébáky předlistopadové éry, o které zatím toho mnoho nevíme a o jejímž prospěchu naší republice mnozí začínáme pochybovat.

Zápas o naši svobodu a demokracii teprve začíná! V Listopadu šlo jen o iluzi předání moci do rukou disidentů. Skutečná moc byla ekonomická a ta přešla do rukou připravených komunistických kádrů, veksláků a jinak ekonomicky činných soudruhů minulé éry.

Každý z nás může vědět, že komunistická síla nespočívala v jejich marxistické ideologii, ale v nakradeném majetku, který si poctiví občané za staletí vytvořili a nastřádali. Říkali tomu znárodnění, ale ten majetek nepatřil imaginárnímu lidu, hospodařili s ním komunisti a jejich služebníci.

K tomu „společnému“ majetku se chovali podle úsloví „Lehko nabyl, lehko pozbyl“. A tak nám začaly nejen církevní stavby a kulturní památky padat na hlavu, ale i nad chodníky komunisti stavěli výdřevy, protože jim padaly i obyčejné činžovní domy na hlavy občanů.

Komunisté v prominentním Prognostickém ústavu pracující pod gescí ruské KGB se ujali předsednictví v nejrůznějších stranách a vedli náš národ ubitý do mlčenlivosti, neaktivnosti a plné závislosti na státu. Politicky dominantním aktérem byl Václav Klaus, který morálku poslal do penze, který justičně zhasnul a nechal bývalé a překabátěné komunisty rozebírat si „majetek lidu“. Vždyť k tomu majetku měli od Vítězného Února vlastnický pocit. Paradoxní je, že toto zhasnutí Václavem Klausem chce nyní KSČM retrográdně posuzovat.

A tak jsme si do současnosti kontinuálně přenesli všechny komunistické neřesti, ideologicky získanou závistí a nenávistí počínaje, přes egoismus, pohrdání Bohem a pohrdání člověkem, až k výkvětům touhy po moci, slávě a majetku. Přestali jsme rozlišovat pravdu od lži. A považujeme to za svobodu slova! Vzpamatujme se!

Obnovme sami sebe! Bez toho to nejde! Obnovme svůj vztah k životu a ke společnosti v duchu židovské a křesťanské tradice! Vraťme se ke kořenům naší společnosti! Stále máme dost ukazatelů kolem nás. Vraťme se v úctě k Životu, úctě k Pravdě, úctě ke druhému člověku, úctě ke Spravedlnosti, úctě ke svobodě každého z nás, úctě ke vzdělání, úctě k normálním, lidským až božským vztahům tvořivé Lásky.

Pak teprve může být naše volba dobrá, když si sami budeme vážit normálních tradičních hodnot, a přestaneme volit za své zástupce destruktivní osoby, jak do parlamentu, tak v obcích a krajích, tak i na post prezidenta.

Já vím, že je tu šíleně rozsáhlá destruktivní loby, která mezi námi šíří destruktivní maily, zatemňuje nám myšlení, vede nás na scestí hecováním k neřestem a těžkým hříchům závisti, nenávisti, samolibosti... A dokonce nás organizuje v některých stranách.

Jen silná osobnost, zakotvená v židovské a křesťanské tradici může odolat. Vraťme se ke kořenům. Pro budoucnost našeho státu a pro naše děti je to nezbytné!

.................................................................

Napsáno před deseti dny. Diskusní příspěvky urážlivé a mimo mísu budou mazány! Upozornění pro trolly: Článek není o Miloši Zemanovi! Odlište laskavě nezbytnou expozici od věcného obsahu článku!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumír Šimek | sobota 20.7.2019 21:20 | karma článku: 27,38 | přečteno: 798x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,54

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04