Vivat Zeman!

Tak nám pokračuje k radosti jeho hradní šlechty, možná i k radosti Vladimíra Vladimíroviče Putina, ale já stále váhám, zda je to dobře.

Cítím se jako hyena, že jej stále nutíme pracovat a že mu nedopřejeme zasloužený odpočinek na Vysočině. Jsem zhruba stejně starý, ale když si po obědě nedám šlofíka, nejsem schopen pracovat ani psychicky ani fysicky.

Pokud vím, tak život neměl jednoduchý. Od dětství byl solitér a trpěl nejrůznějšími ústrky. Byl komunista, ale žil ve zdánlivé opozici. Krátce byl zaměstnán v Prognostickém ústavu zřízeném pod gescí ruské KGB. Zlí jazykové tvrdí, že slouží Putinovi dále.

Bývá považován za člověka, který odstartoval Sametovou revoluci svým kritickým článkem o skutečném stavu naší společnosti v srpnu 1998, který zveřejnil v Technickém magazínu.

Po Listopadu se ujal sociální demokracie a přivedl ji do Strakovy akademie. Společně s Václavem Klausem si chtěli rozdělit politický byznys na věčné časy. V tom jim zabránil Václav Havel přes Ústavní soud. Proto je dodnes Václav Havel nenáviděn. Po zradě sociální demokracie při volbě prezidenta odpočíval na Vysočině. Po několika letech byl opět povolán do politiky v roli prezidenta, kde opět hraje roli extravagantního solitéra.

Nyní místo toho, abychom mu dopřáli zasloužený odpočinek a spokojené dožití, tak jsme ho opět povolali do služby. Miloš Zeman s tím souhlasí, ale nebude to mít jednoduché. Politici klasických stran místo politiky jen politikaří a o skutečnou politiku jde jen hnutí ANO s Andrejem Babišem v čele. Zatím se zdá, že Babiš je jediným politikem, který si s politiky Evropské unie poradí, i když politici klasických stran mu připravili vražedné podmínky.

Odmítají s ním spolupracovat, protože ho obvinili z podvodu a nechávají ho policií vyšetřovat. Donutili ho spolupracovat s komunisty a okamurovci, což je pro ANO a Andreje Babiše riskantní. Nadsadili mu psí hlavu, ale on sám si z toho nic nedělá, protože ví, že podle českých zákonů nemůže být odsouzen. Přes veškerá protivenství si získal téměř polovinu občanů a nyní získává ve prospěch Česka i evropské politiky. Miloš Zeman, který velmi dobře zná hříchy našich politiků, mu zjevně je ochoten pomoci a snad konečně skončí plané politikaření.

Vivat staronový prezident! Jste prezidentem všech občanů v České republice! Všichni jsme si Vás dobrovolně zvolili!

Autor: Bohumír Šimek | středa 31.1.2018 18:55 | karma článku: 20,31 | přečteno: 669x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 19,93

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04