Slováci jsou opět o krok napřed před Čechy

Díky vraždě vynikajícího, mladého novináře Jána Kuciaka a jeho milé Martiny Kušníkové mají odvahu do kůže svého břicha zapíchnout kružítko a rýsovat svoji budoucnost.

Díky Václavu Klausovi a díky Miloši Zemanovi, díky jejich pohrdání morálkou, což na rozdíl od Tomáše Garrigue Masaryka vložili za základů našeho mladého státu po Listopadu, díky našemu pohrdání židovskými a křesťanskými základními evropskými kameny, zaostáváme za ostatními národy v Evropě.

Dvojitá vražda dvou vynikajících mladých lidí a přetrvávající úcta Slováků k Bohu jsou tím pevným bodem, o který se mohou opřít, a vykročit k lepší svojí budoucnosti. Jsou tím pevným bodem, který dokáže pohnout světem.

To Čechům chybí! Nemáme budoucnost! Nemáme vizi do budoucna! Místo politiky se jen politikaří! Místo toho, abychom přemýšleli, kdo s kým a kam povedeme svoji zemi, nesmyslně se hašteříme kdo proti komu a jak druhého ponížit.

To nemá budoucnost! Stavíme Babylonskou věž a Čechům se pletou jejich jazyky, přestáváme si rozumět! Místo politiky se jen politické strany hašteří a politici se jen dohadují, kdo svádí tuto zemi na scestí.

Pravicové strany se věnují svému falešnému sociálnímu inženýrství, levicové strany se věnují rozdávání falešných pozlátek chudině, která už tady prakticky není, díky klientelismu našich politických stran Andrej Babiš tu rozdává svoje koblihy a lidovci ztratili právo na svoji existenci tím, že místo hledání skutečných křesťanských hodnot se dali do hašteření s ostatními.

Slováci jsou potenciálně o krok napřed, pokud přijmou nutnost morální obnovy národa. My se zatím utápíme v politikaření. Andrej Babiš vládne bez požehnání sněmovny a politici ANO jsou jediní, kdo se snaží doopravdy pracovat, kdo se snaží připravovat komplexní zákony. Ostatní strany jim jen hážou klacky pod nohy a tvoří dílčí zákony, které brání komplexnosti pohledu. Bohužel!

Ježíš Kristus přinesl člověku spásu, šanci vzdát se toho v člověku naprogramovaného sebezničení, jak poznává team Františka Koukolíka. Křesťané věří, že právě proto se Bůh stal člověkem a obětoval se do krajnosti. Zastaví se člověk na svém sešupu do lůna sopečného kráteru?

Jaké oběti budou potřebovat Češi, aby se vydali správným směrem?

…………………………………………………………
Prosím trolly, aby se vyhnuli diskusi! Budou mazáni!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumír Šimek | čtvrtek 8.3.2018 22:08 | karma článku: 15,44 | přečteno: 588x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,54

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04